Hocam ATK markasını farelerindan dolayı bayağıdır biliyorum ben mesela. Kullandığım fare de ATK. 3-4 sene filan oldu. ATK da çok eski değil ama marka hakkında bolca feedback var. Ama ipi markasını bilmiyorum şahsen. Sizin ekstra bir bilginiz var mı marka ve modelle alakalı? Şu an ürüne net yorum yapmak için yeterince kaynak yok gibi görünüyor.

Hocam ben konu açtığımda RS7 Air önermiştiniz hocam. VGN veya bu ipz ile alakalı bir öneriniz olmamıştı. Sonradan fikriniz mi değişti acaba:D

O zaman o klavyenin ne incelemesi vardı ne de Türkiye'de olduğundan haberdardım @23783 hocamın dediği gibi.

Son düzenleme:
Alüminyum olmasının hissiyat dışında bir artısı var mı ? Bir de klavye tuşlarına basarken alüminyum olduğu hissedilir mi ? Yoksa dış kasasına dokununca wow malzeme kalitesi mi olayı. Bilmediğimden dolayı soruyorum.

Alüminyum olmasının hissiyat dışında bir artısı var mı? Bir de klavye tuşlarına basarken alüminyum olduğu hissedilir mi? Yoksa dış kasasına dokununca WoW malzeme kalitesi mi olayı. Bilmediğimden dolayı soruyorum.

Yalıtım ve malzeme kalitesi diyebiliriz.

Qbz 75 çekmek istiyorum şu an ama sistemi yenileyeceğimden para koyamıyorum oraya yoksa onu alırdım kesinlikle.

Son düzenleme: