Hocam ATK markasını farelerindan dolayı bayağıdır biliyorum ben mesela. Kullandığım fare de ATK. 3-4 sene filan oldu. ATK da çok eski değil ama marka hakkında bolca feedback var. Ama ipi markasını bilmiyorum şahsen. Sizin ekstra bir bilginiz var mı marka ve modelle alakalı? Şu an ürüne net yorum yapmak için yeterince kaynak yok gibi görünüyor.

Hocam ben konu açtığımda RS7 Air önermiştiniz hocam. VGN veya bu ipz ile alakalı bir öneriniz olmamıştı. Sonradan fikriniz mi değişti acaba:D

O zaman o klavyenin ne incelemesi vardı ne de Türkiye'de olduğundan haberdardım @23783 hocamın dediği gibi.

Son düzenleme:
Alüminyum olmasının hissiyat dışında bir artısı var mı ? Bir de klavye tuşlarına basarken alüminyum olduğu hissedilir mi ? Yoksa dış kasasına dokununca wow malzeme kalitesi mi olayı. Bilmediğimden dolayı soruyorum.

Alüminyum olmasının hissiyat dışında bir artısı var mı? Bir de klavye tuşlarına basarken alüminyum olduğu hissedilir mi? Yoksa dış kasasına dokununca WoW malzeme kalitesi mi olayı. Bilmediğimden dolayı soruyorum.

Yalıtım ve malzeme kalitesi diyebiliriz.

Qbz 75 çekmek istiyorum şu an ama sistemi yenileyeceğimden para koyamıyorum oraya yoksa onu alırdım kesinlikle.

Son düzenleme:
En son satın aldığım klavyeyi soruyorsanız leobog Hi75C Pro bu arada üstteki mesajımı düzenledim, umarım onu okumayı es geçmemişsinizdir. Zaten o zaman incelemesi dahi yapılmamıştı.
Yok gördüm hocam eyvallah. Sizde birden fazla klavye mi var? Sırf alüminyum merakından aldıracaksınız bana ama 2 klavye olsa gereksiz mi olur bilemedim 😂

Yok gördüm hocam eyvallah. Sizde birden fazla klavye mi var? Sırf alüminyum merakından aldıracaksınız bana ama 2 klavye olsa gereksiz mi olur bilemedim 😂

Yok gerekli değil klavyeniz gayet güzel eğer segment olarak fark yaratsın istiyorsanız chilkey slice 75 he alın zaten içine bakıkdığı takdirde ATK RS7 Air daha iyi bir klavye sadece alüminyum kasa ile qbz 75 daha mantıklı.

Yok gerekli değil klavyeniz gayet güzel eğer segment olarak fark yaratsın istiyorsanız chilkey slice 75 he alın zaten içine bakıkdığı takdirde ATK RS7 Air daha iyi bir klavye sadece alüminyum kasa ile qbz 75 daha mantıklı.
Evet hocam ama sırf aliminyum olduğu için 2 katından fazla fiyat vermem. Hani ipiyi çok merak ettim diz seyince aliminyumu. Siz İpi alsanız Lebog klavyenizi yine tutacak mıydınız elinizde?

Evet hocam ama sırf alüminyum olduğu için 2 katından fazla fiyat vermem. Hani ipiyi çok merak ettim diz seyince aliminyumu. Siz ipi alsanız lebog klavyenizi yine tutacak mıydınız elinizde?

Chilkey klavye sırf alüminyum diye pahalı değil, bir manyetiğe göre hissiyat ve sesi çok tatmin edici. Onun dışında diğer sorunuza gelirsek, evet, ipi klavyeyi alsaydım Leobog'u elimde tutardım. Hissiyat ve ses konusunda leobog daha iyi bir klavye. İpinin manyetik olması dışında her konuda önde.

Chilkey klavye sırf alüminyum diye pahalı değil, bir manyetiğe göre hissiyat ve sesi çok tatmin edici. Onun dışında diğer sorunuza gelirsek, evet, ipi klavyeyi alsaydım Leobog'u elimde tutardım. Hissiyat ve ses konusunda leobog daha iyi bir klavye. İpinin manyetik olması dışında her konuda önde.
Sırf merakımdan qbz75 de alabilirim hocam:D Duruma göre ikisinden birisini iade ederim veya ikisini de kullanırım dönüşümlü. Nasıl olur sizce:D