Hayırlı olmuştur inşallah hocam.:D Benim 2. aldığım qbz75 de bugün geldi ama ben mi şanssızım yoksa üründe ciddi Kalite Kontrol problemleri mi var. 2. aldığım QBZ 75''de backspace tuşu basılı kalıyor. Yine iade edeceğim. Aynı rengi zaten bitmiş ama olsa bile artık modelden soğudum valla bu nedir.
Allah Allah ben daha kontrol etmedim umarım yoktur problemi

Kutudan çıkan Switchle değiştirince çözüldü sorun. Switche baktım bozuk olana arada bir yukarda takılı kalıyor güçlü basınca aşağı iniyor. Burdan kaynaklı herhalde.

Ben de baktım şimdi ürün bayaği güzel vgn neon 75 Sc ile arasında kalmıştım ama iyi ki bunu almışım

Merhabalar hocam klavyenizden memnun musunuz önerir misiniz?

Açıkçası ben 2 kere alıp 2'sinde de iade ettim. Modelde QC sorunları olduğunu düşünüyorum. Ama şansınız yaver giderse sorun da yaşamayabilirsiniz.

Ben tekrar almam şahsen qc anlamıdna bir güncelleme gelmediği taktirde.
hocam ben burda bir soru soracağım apex gibi hızlı oyunlar oynayanlar için mslerin önemi yüksek ben az da olsa farkedilebileceğini düşünüyorum ve ben de rs6 air ile qbz65 arasında kaldım birinin görünüşü çok iyi biri de saf performans olarak çok iyi ama çok arada kaldığım için hala alamadım bir şey
rs6 nın özelliklerine baktığımızda
  • 8K polling
  • 32K normal scan
  • 256K Extreme scan
  • 0.001 mm RT hassasiyeti
  • 0.001–3.3 mm RT aralığı
qbz 65te ise
  • 8K polling rate ✅
  • 128K scan rate — bazı güncel QBZ kaynaklarında bu değer veriliyor.
  • 0.01 mm RT hassasiyeti
  • 0.01–3.4 mm ayarlanabilir RT / actuation aralığı
  • 0.125 ms üretici gecikme değeri
yapay zekaya karşılatırma yaptırdım direkt

aktif olarak oynadığım bir oyun var eski bir oyun s4 xero olarak geçiyor ama bu da saf klavyeye ne kadar hızlı tıkladığın ve klavyenin bunu algılayıp oyuna aktarmasına bakıyor bundan dolayı biraz fark edilebileceğini düşünüyorum çünkü scan farkı ve switchlerin de farklı olduğunu gördüm

bu konuda yardımcı olabilirseniz çok iyi olur ayrıca @Dante.27 siz memnun musunuz klavyeden önerir misiniz