Çözüldü iPod Nano 5. nesile müzik ve video nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tsumugi Kotobuki 1

Becerikli
Yer
Japonya/Shiga
Yarın iPod alacağım, nasıl müzik atacağım, hiçbir fikrim yok. Linux kullanıyorum, bunun için bir uygulama var mı? Apple Music'teki listemi IPod'a aktarabilir miyim? Şarkıları klipleri ile indireceğim.

Linux kullaniyorum demissiniz, iTunes secenegi o zaman listeden kalkiyor ki? Bu konu icin dogru bir cozum degil.

Bu abimiz uygulamanin kendisini Wine ile calistirmayi basarmis ornegin ancak sync calismamis haliyle, size de o lazim zaten. Linkteki abimiz de mecburen Virtualbox ile Windows kurup, USB ile iPhone'unu oyle VM'e vermis ve oraya iTunes kurduktan sonra sync isini halletmis. iPod'da da asamalar ayni olur.

Apple, kendi yaptigi uygulamalar disinda sync yapabilen uygulamalara pek sicak bakmiyor. Bu yuzden alternatifi olmasa gerek. Rhythmbox benzer isi yapabiliyordu sanirim ancak video sync edebilecegini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…