Tsumugi Kotobuki 1
Becerikli
Yarın iPod alacağım, nasıl müzik atacağım, hiçbir fikrim yok. Linux kullanıyorum, bunun için bir uygulama var mı? Apple Music'teki listemi IPod'a aktarabilir miyim? Şarkıları klipleri ile indireceğim.
Once iTunes'a aktarman lazim Apple Music listesini. Ardindan iTunes'da bulunan tum sarkilarini iPod'a kablo yardimiyla atabilirsin.Hocam peki Apple Music listemi aktarabilir miyim, yoksa hepsini indirip atmam mı gerek?
iTunes ile atabilirsin. Surukle birak mantigi mevcut.
Once iTunes'a aktarman lazim Apple Music listesini. Ardindan iTunes'da bulunan tum sarkilarini iPod'a kablo yardimiyla atabilirsin.Hocam peki Apple Music listemi aktarabilir miyim, yoksa hepsini indirip atmam mı gerek?
Once ITunes'a aktarman lazim Apple Music listesini. Ardindan ITunes'da bulunan tum sarkilarini IPod'a kablo yardimiyla atabilirsin.
Bunu denemedim. O yuzden bilmiyorum. Google veya YouTube'da bulunabilir bir sey oldugunu dusunuyorum. iPod'un hayrani olan genis bir kitle var.
Bunu denemedim. O yuzden bilmiyorum. Google veya YouTube'da bulunabilir bir şey oldugunu dusunuyorum. IPod'un hayrani olan genis bir kitle var.