IPS forum scripti kullanılır mı?

Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Selam arkadaşlar,

Öylesine internetten IPS indirip telefona kurdum. Sizce bu forum scripti kullanılır mı?
Eğer güzel bir scriptse kendi sunucuma kurmayı düşünüyorum.

Kendisi ücretlidir bilgine. Eğer sağlam bir fikrin varsa, param da var diyorsan giriş bu işe. Diğer türlü beyhude çaba olur.

XenForo'ya aşırı benziyor, alternatifler arasında bence en iyisi.
Fiyatlandırması aylık 90 dolardan başlıyor. Ben olsam tek seferlik ödeme yapıp XenForo alır geçerdim. XenForo temel paketi 195 dolar.

Güzel bir script ancak topluluk desteği ve kaynak sayısı XenForo'ya göre biraz daha kısıtlı. Önceden blog, indirmeler, galeri gibi ek özellikleri ayrı ayrı satın alabiliyordunuz ancak şimdi hepsini tek seferde satıyorlar.

IPB'nin tek seferlik lisans ücreti 499 dolar, yıllık güncelleme ve destek ücreti de 199 dolar. Xenforo'da ise bütün eklentileri alırsanız (Branding Removal ve Installation Service hariç) tek seferlik 395 dolar, yıllık güncelleme ve destek ücreti ise 100 dolar. Eklentilerini almazsanız tek seferlik 195 dolar, güncelleme ve destek ücreti ise 60 dolar.

Sırf bu fiyat farkından dolayı şahsen tercihimi XenForo'dan yana kullanırdım.

Fiyatlandırması aylık 90 dolardan başlıyor.
Sanırım cloud paketlerine bakıyorsunuz, IPB'nin self-hosted sürümü de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…