Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Merhaba! @Netvay 'dan VDS almayı planlıyordum. Normalde pahalıydı, hiç yanaşmıyordum ama NetVay cidden uygunmuş.
Teknik bilgim pek yok.
NetVay'dan alınan VDS üzerinde Discourse yazılımı ile forum kurulur mu?

En küçük paketi almayı planlıyorum. 2GB RAM'li olanı.

Başka öneriniz var mıdır?

Merhaba! @Netvay 'dan VDS almayı planlıyordum. Normalde pahalıydı, hiç yanaşmıyordum ama NetVay cidden uygunmuş.
Teknik bilgim pek yok.
NetVay'dan alınan VDS üzerinde Discourse yazılımı ile forum kurulur mu?

En küçük paketi almayı planlıyorum. 2GB RAM'li olanı.

Başka öneriniz var mıdır?
Hocam forumu 2GB Ramli bir VDS'e kurarsınız fakat hızı tatmin etmeyebilir tabii bunu daha önce hiç forum kurmamış birisi olarak söylüyorum kesin bir şey iddia etmiyorum.

Hocam forumu 2GB Ramli bir VDS'e kurarsınız fakat hızı tatmin etmeyebilir tabii bunu daha önce hiç forum kurmamış birisi olarak söylüyorum kesin bir şey iddia etmiyorum.
Edebiyat odaklı bir forum olacağı için trafik ayda 100.000 olmayacaktır :D
Ayrıca Discourse'un sistem gereksinimlerinde RAM miktarı 1 GB.

Edebiyat odaklı bir forum olacağı için trafik ayda 100.000 olmayacaktır :D
Ayrıca Discourse'un sistem gereksinimlerinde RAM miktarı 1 GB.
O zaman sorun yaratacağını sanmam fakat bunu denemeden anlayamazsınız. Kurmak için Discourse'nin kurulum şeyi gibi bir şeyi var ise kurup test yapın bence.

Merhaba,

Kurulum sağlayamazsanız bize destek kaydı açmanız durumunda 3 ay ve üzeri alımlarda ücretsiz özel script kurulumları sağlayabiliyoruz.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Kurulum sağlayamazsanız bize destek kaydı açmanız durumunda 3 ay ve üzeri alımlarda ücretsiz özel script kurulumları sağlayabiliyoruz.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler. Mümkün mü bilmiyorum ama :D umarım zam getirmezsiniz. Ve tabii umarım işler istediğim gibi gider. Şimdiye kadar EUR bazlı veya yüksek TL fiyatları sebebiyle hiç yanaşmıyordum. Sizin fiyatların Gemini yorumu:

Gemini de bizden! :D

1764428552786.webp

Benzetmeye bak! :D