Rehber IPS, VA, TN paneller nedir, neyi ifade ederler?

Makale yanlış veya doğru fark etmeden söylüyorum, başlıkta panel tipleri rehberi yazmıyor ki? 3 paneli açıklamış sadece. Android 8-9-10'u açıklayan adama 5 nerede demek gibi.

Görüntüleme aygıtlarında uzman biri olarak yazdığınız rehberi beğenmedim çünkü verdiğiniz çoğu bilgi yanlış ve eksik.

Bkz:
Fakat ben ev, okul, iş arası gidip gelirim diyorsanız 60 Hz yeterli olacaktır.
Ev, okul ve iş için 60 Hz yeterli demişsiniz fakat belki evde veya iş ortamında; 120 FPS animasyon veya video editörlüğü yapacağız. Aynı şekilde okulda da yüksek tazeleme hızı gerektirecek senaryolar var.
Örneğin: "Animasyon ve Oyun Tasarımı" lisans öğrencisinin yaptığı işleri düzgün görebilmesi için yine en az 144 Hz monitöre ihtiyaç duyacak.

Sonuç olarak, yenileme hızı gibi basit bir konuda bile kullanım senaryolarını ele alacak kadar bilginiz olmadığı için yanlış/eksik bilgi vermişsiniz. Daha makalenin başında hatanızı buluyorsam teker teker yazsam kaç yanlışınız kaç eksiğiniz çıkar, onu da siz düşünün.

Ancak ne yanlış bilgi verdirtmeye ne de yanlışları teker teker yazmaya gerek duymuyorum, uğraşamam: Neticede burada bilmediği konuda konuşan çok kişi var. Sadece insanlar burada yazılan çoğu şeyin safsata olduğunu bilsinler.

Rory hocamın dediği gibi sadece giriş seviye bilgiler verilmiş ve eksik çok madde var konunun içeriğini kısaltıp daha iyi yerlere değinebilirmişsiniz yine de emeğiniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…