- Makaleler
- 4
Bir bana yazmadı. Gerçi 9000 beğeniye ulaştığımda bana hayırlı olsun mesajlarını atan o.
Bir bana yazmadı. Gerçi 9000 beğeniye ulaştığımda bana hayırlı olsun mesajlarını atan o.
Bu konudan bir şeyler koymanız gerek.Rehber: Telefon Nasıl Sıfırlanır?
Telefonunuz arandığında ekran siyah kalıyorsa bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Telefonunuzu kapatın. 2. Güç ve Ses Kısma tuşlarına aynı anda basılı tutun, açılıncaya kadar bekleyin. 3. Başlangıç ekranı görünecek. 4. Kurtarma modunu görene kadar Ses Kısma tuşuna...techolay.net
Bu konudan bir şeyler koymanız gerek.Rehber: Telefon Nasıl Sıfırlanır?
Telefonunuz arandığında ekran siyah kalıyorsa bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Telefonunuzu kapatın. 2. Güç ve Ses Kısma tuşlarına aynı anda basılı tutun, açılıncaya kadar bekleyin. 3. Başlangıç ekranı görünecek. 4. Kurtarma modunu görene kadar Ses Kısma tuşuna...techolay.net
Rekor -138 diye kalmış aklımda.-68 beğenme mi. -10ken rekor geliyor galiba demiştim
![]()
Zaten aklıma ilk gelen o olmuştu.Makale indirimden sonra en çok makalesi olanlara bir yer verilebilir. Böyle para ile ilgili görüntüler ile.
Benim için sıkıntı yok. İyi demişim.Eki Görüntüle 46511
@mustaine rahatsız olursanız raporlayıp sildirin hocam, komik olduğu için atayım dedim.