1577

Uzman
Makaleler
2
Son düzenleme:
Aşağıya slandera koyabileceğim olaylar ve fotoğraflar atabilirsiniz. Aklımda olan bayağı bir şey var halihazırda ve sizin önerileriniz sayesinde daha iyi olacaktır.

Bu seferki slander da bizden olsun. @Stereo.Luigi99'yi biraz rahat bırakalım.

Beni yaparken şunları yap;

Oraya konsol oynayan birisinşn gifini koy. Sonra "Nintendo DS yeni konsol rehberi hazırlıyor" yaz.

Screenshot from 2024-05-09 17-01-40.webp

Aşağıya slandera koyabileceğim olaylar ve fotoğraflar atabilirsiniz. Aklımda olan bayağı bir şey var halihazırda ve sizin önerileriniz sayesinde daha iyi olacaktır.

Hocam beni koyarmisiniz bilmiyorum ama
Bu konuda bilgisayarimin depolama alani ile ilgili komik yorumlar geldi. Belki sey yapabilirsiniz kacak oyun indirmeye calisip virus indiren biri ya da farkli akliniza gelen bir şey olursa yapabilirsiniz.
1715263410134.webp

1715263616904.webp

Bu daha iyi hiç boş yer yok.

Hocam beni koyar misiniz bilmiyorum ama
Bu konuda bilgisayarimin depolama alani ile ilgili komik yorumlar geldi. Belki şey yapabilirsiniz kacak oyun indirmeye calisip virus indiren biri ya da farkli akliniza gelen bir şey olursa yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 44686

1715263644318.webp

1715263651092.webp

1715263660195.webp

1715263663709.webp

Bir süredir forumda aktif değilim bilmiyorum konuyu özetleyecek var mı? nedir bu?
Hocam @Stereo.Luigi99 Adli hocamiz forumdaki komik seyleri derleyip 1.5 2 Dakikalik muhtesem komik derleme videosu yapiyor.

Ne biliyim belki girerim diye sansimi denedim :D

Hocam @Stereo.Luigi99 adli hocamiz forumdaki komik seyleri derleyip 1.5 2 dakikalik muhteşem komik derleme videosu yapiyor.

Ne bileyim belki girerim diye sansimi denedim :D

Sanırım düzelt tuşunu kullanmamızı istemiyor.

Star Wars konusu açılıp enderez etiketlenmeyince tarzı bir şey koyabilir. Benim adıma komik olur :d