Hepsiburada İptal edilen ürün kargolanması ve faturalandırılması sorunu

Uğur Altun 32

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba, iyi sosyaller,

Bugün Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan ürün satın aldım, siparişimi oluşturdum. Vadedilen teslim tarihine mütabık kalmadığından ve bana uymadığından siparişimi iptal ettim. Az önce ürün faturalandırıldı diye bildirim geldi. Ürün şu an kargoda. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde gün içerisinde sistem üzerinden iptal edildiği görünecek. Kafama takılan bir soru var. İptal edilen bir ürün neden kargolanır ve faturalanır? Daha sonra bir sıkıntı sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelirse, ben site üzerinden iade ettim deyin kargocu arkadaşa, merkeze geri gider, oradan otomatik olarak iade olur.

Zaten belirtilen tarih ve saatte adreste bulunmayacağım, kapıma bırakıp gitmez umarım
Kargo teslim edilmeden önce size kargo firması tarafından bir teslimat kodu geliyor. O teslimat kodunun altında kargonun iletişim bilgileri yer almakta. Orayı arayın ve ürünü iade ettiğinizi, ancak kargo sürecinde olduğundan dolayı tarafıma teslimat gözüküyor; ancak ben ürünü siteden iade ettim, kargoyu kabul etmiyorum. Şeklinde konuşun, gelmezler bile.

Zaten belirtilen tarih ve saatte adreste bulunmayacağım, kapıma bırakıp gitmez umarım
Bak onlarin oyle huylari var haberin olsun. Ara kargoyu geldiginde iade talep et. Aras'n ne yapacagi belli olmaz. Bazen geldik yoktunuz bile diyorlar halbuki hic gelmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…