DarthVader

Başarılı
Hepsiburada ile gelen HBO Max'i iptal etmek istiyorum. Hepsiburada ile HBO Max hesabımın ilişkisini nasıl kesebilirim? Çünkü reklamlı ve 4K değil. HBO Max'a yazdım. Hepsiburada ile görüşün dediler. Bu arada Hepsiburada premiumu iptal etmeden yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşadım. İki tarafta dalga geçer gibi birbirine yönlendiriyor. Hepsiburadayı arıyorum HBO'yu ara diyor. HBO'yu arıyorum Hepsiburadayı ara diyor. HBO aboneliğini iptal etmek için yapman gereken Hepsiburada Premium aboneliğini iptal etmek.

Aynı sorunu yaşadım. İki tarafta birbirine yönlendiriyor. Hepsiburadayı arıyorum HBO'yu ara diyor. HBO'yu arıyorum Hepsiburadayı ara diyor. HBO aboneliğini İptal etmek için yapman gereken Hepsiburada Premium aboneliğini iptal etmek.
Bana müşteri hizmetleri başka profil ile giriş yaptığınızda paket yükseltme seçeneği çıkar dedi ama çıkmıyor. Şimdi HBO MAX ile görüştüm onlar da Hepsiburadanın yapması gerek size yanlış bilgi vermişler diyor. Sanırım tek çare yeni HBO MAX üyeliği oluşturmak. Topu birbirlerine atıyorlar. Bence sorun hepsiburada da. Çünkü HBO MAX müşteri hizmetleri bana böyle dedi.

Fakat ödeme bize gelmediği için iptal işlemini sadece onlar yapabiliyor. Bu konuşmayı hepsiburada müşteri hizmetlerine iletin. İptali onlar sağlayabiliyor.

Bana müşteri hizmetleri başka profil ile giriş yaptığınızda paket yükseltme seçeneği çıkar dedi ama çıkmıyor. Şimdi HBO MAX ile görüştüm onlar da Hepsiburadanın yapması gerek size yanlış bilgi vermişler diyor. Sanırım tek çare yeni HBO MAX üyeliği oluşturmak. Topu birbirlerine atıyorlar. Bence sorun hepsiburada da. Çünkü HBO MAX müşteri hizmetleri bana böyle dedi.
Gerçekten topu birbirine atıyorlar şaka gibi. Bence suç tamamıyla HBO MAX'te çünkü platform onların ve yönetme işide onlarda.

HBO Max üyeli yok ise ve Hepsiburada Premium satın alınırsa eğer HBO Max üyeliği otomatik açılmış mı oluyor? Tam nasıl oluyor?

Yoksa Hepsiburada Premium satın alınınca kod falan mı veryorlar HBO Max için? HBO Max üyeliği yok ise Hepsiburada Premium ile beraber açılmış mı oluyor nasıl oluyor? Daha önce Hepsiburada Premium kullanmadım da bilmiyorum o yüzden soruyorum.

Aslında aynı soruyu Amazon için de sorabilirim. Amazon Prime üyeliği alınınca yine aynı şekilde Prime Video üyeliği mi oluşturuluyor?

HBO Max üyeli yok ise ve Hepsiburada Premium satın alınırsa eğer HBO Max üyeliği otomatik açılmış mı oluyor? Tam nasıl oluyor?

Yoksa Hepsiburada Premium satın alınınca kod falan mı veryorlar HBO Max için? HBO Max üyeliği yok ise Hepsiburada Premium ile beraber açılmış mı oluyor nasıl oluyor? Daha önce Hepsiburada Premium kullanmadım da bilmiyorum o yüzden soruyorum.

Aslında aynı soruyu Amazon için de sorabilirim. Amazon Prime üyeliği alınınca yine aynı şekilde Prime Video üyeliği mi oluşturuluyor?

Hepsiburada üzerinden bir linki takip edip aktive ediyorsun.