Anlamadığınız şey füze ve nükleerin karın doyurmadığı. Şu anda zaten dünyanın geri kalanıyla arası iyi olmayan İran, İsrail ile savaşa girdiği zaman neredeyse çoğu gelişmiş ülkeden ambargo yiyecek. Ekonomileri bunu kaldıracak seviyede değil. Kaldı ki şu anda böyle bir savaşı Türkiye gibi bir ülke bile kaldırabilecek güçte değil.

2 cephe var, İran'ın arkası yok mu sanıyorsunuz? Zaten ileri seviyesi dünya savaşı diye boşuna demiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyin kaynağını istiyorsunuz tam olarak?

Açlık kadar kötü duruma gelmez diye tahmin ediyorum ben. Net bir kaynaktan çok şu an İran'daki halkın ekonomik gücüyle ilgili ne biliyorsunuz diye sormak istedim. Aşağılama gibi bir anlam çıkmasın soru soruyorum. Ekmek konsrve gıda gibi ürünler bitmez bence. Rejim devrilmez ama baştaki devrilir tahminimce.

İran ile İsrail savaşmaz bunlar hep göz boyama şeyleri. Donald Trump, Netanyahu görüşmesinde bile Trump Netanyahu'nun elini sıkmadı halbuki ABD İsrail'e tam destek veriyor. Trump da İsrail'e olan desteğini açıklamıştı zaten. Trump'ın yaptığı da göz boyama yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
İran ile İsrail savaşmaz bunlar hep göz boyama şeyleri. Donald trump, netanyahu görüşmesinde bile trump Netanyahu'nun elini sıkmadı halbuki ABD İsrail'e tam destek veriyor. Trump'ta İsrail'e olan desteğini açıklamıştı zaten.

Büyük ihtimal öyle ancak İsrail körükleyecek sürekli.