ABD orayı alsa bile harcadığı silahlar ve kaybettiği yerler yüzünden pasifikte geride kalacak ve üstünlük Çin'e geçecek. Çin'in derdi de zaten bu şu anki iddialara göre de Çin gemi savar sistemlerinin İran'a satışı için onay vermiş deniliyor tek dertleri uçak gemileri hasar alsın, ABD donanmasının içerisindeki silahları kullansın ve savaş bütçesi açık versin ondan sonra zaten pasifikteki gemilerinden Tayvan'a çıkarma yapar. (ABD ordusunda bir füze ve bir uçağın maliyeti milyon dolardan başlayıp milyar dolara kadar çıkabiliyor bu yüzden silahların Orta Doğu'da şimdi kullanılması isteniyor)
Yani özetle ABD Orta Doğu'da kazanırsa pasifikte kaybedecek pasifikte kazanmak istiyorsa Orta Doğu'da kaybedecek başka şansı yok.

Ben basit bir adamım, Amerika NATO üyesi, ülkem NATO üyesi, biz bir müttefiğiz, müttefik ülke müttefik olmayan bir ülkeye saldırmış, ben müttefik ülkeyi destekliyorum, bu kadar.

İran halkı ikiye bölünmüş, aynı bizim gibi.

Bir kesim ölümüne severken, bir kesim de ölümüne nefret ediyordu. Umarım sarı kafalı moruk ile bebek katili pedofili tez zamanda yok olurlar.