Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Bu kodu yazarak windowsu etkinleştirdim bir sorun teşkil eder mi?

1746653318090.webp

Çözüm
Hayır, güvenilir bir yöntem, hatta en güvenilir yöntem desem yalan olmaz. Hiçbir sorun teşkil etmez.
Hayır, güvenilir bir yöntem, hatta en güvenilir yöntem desem yalan olmaz. Hiçbir sorun teşkil etmez.

En güvenilir yöntem değil asla. Sunucu sahibi scriptin içeriğini değiştirebilir yani bugün zararsız olabilir ama yarın ne olacağını bilemezsin. Bu yüzden en azından 100 lira verip key alabilirsiniz ha hiç yoktan hiç etkinleştirmeyin zararı yok.

En güvenilir yöntem değil asla. Sunucu sahibi scriptin içeriğini değiştirebilir yani bugün zararsız olabilir ama yarın ne olacağını bilemezsin. Bu yüzden en azından 100 lira verip key alabilirsiniz ha hiç yoktan hiç etkinleştirmeyin zararı yok.
Şu andan bahsediyoruz zaten biz. Kodun içeriğini de değişeceğini sanmıyorum sunucu sahibinin. Öyle bir durum olursa zaten önermeyiz.

Şu andan bahsediyoruz zaten biz. Kodun içeriğini de değişeceğini sanmıyorum sunucu sahibinin. Öyle bir durum olursa zaten önermeyiz.

“Henüz sorun yaşayan olmadı, güvenilirdir fakat kendi riskinizle kullanın” gibi bir cümle kurulabilirdi hocam çünkü en güvenilir yöntem demek çok iddiali kaciyor.

“Henüz sorun yaşayan olmadı, güvenilirdir fakat kendi riskinizle kullanın” gibi bir cümle kurulabilirdi hocam çünkü en güvenilir yöntem demek çok iddiali kaciyor.
Şu anlik bir risk olmadığı için bu cümleyi kurdum. En güvenilir yöntem tabii ki orijinal anahtar ile etkinleştirmek, ancak ben 3. parti etkinleştirmeler arasından en güvenilir olduğunu belirtmek istemiştim. Yanlış anlaşılmış demek ki.

Zamanında orijinal Windows isosuyla kurulum yapıp, outlook hesabımı girip tam olarak bu yöntemle aktive ettiğimde, dijital lisans olarak microsoft hesabıma tanımlanmıştı. O günden beri her temiz kurulum yaptığımda aynı hesabı girerim ve windows otomatik etkinleşir hesabıma bağlı dijital lisansla. Bunu birkaç farklı hesapla denedim ve çalışıyordu hala aynı şekilde işliyor mu bilmiyorum. Ancak Endless Kaan hocamı da doğrulayarak, zamana kadar deneyimlediğim en safe yöntem budur.