Merhaba, bilgisayarı toplayalı yaklaşık 1.5 - 2 ay kadar oluyor ve topladığım günden beri ara ara başlıktaki mavi ekran hatasını alıyorum. Windows 10 ve Windows 11 denedim fakat sonuç değişmedi. Güncel olarak Windows 11 kullanıyorum. Minidump dosyalarını MediaFire olarak paylaştım, şimdiden teşekkürler.
Get the latest official Advanced Micro Devices (AMD) Crash Defender system drivers for Windows 11, 10, 8.1, 8, or 7. Update drivers using the largest database.
Hocam sanırım problem iGPU. Normal şartlarda kapalıydı bir süredir mavi ekran almıyordum, geçen haftaki BIOS güncellemesinden dolayı otomatik açılmış onu fark ettim. Dün öğlen saatlerinde kapatıp denemek istedim, henüz mavi ekran almadım bilginiz olsun.
Sistemde Logitech kulaklık veya o tarz bir şey var sanırım. Ondan kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Ses sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü yükleyip deneyin.
Sistemde Logitech kulaklık veya o tarz bir şey var sanırım. Ondan kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Ses sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü yükleyip deneyin.
Realtek ses sürücüsünü kaldırdım az önce fakat hoparlör sesi fazla yüksek çıkmaya başladı şimdi de. Sürücüsüz bir şekilde kullanmaya devam mı edeyim yoksa güncel sürümü tekrar indirip kurmamı mı önerirsiniz?