zylos

Uzman
İş Bankası İlk İmza kartımdan dün 3,54 euroluk bir ödeme yaptım. Dün Nays kartıma para aktarmaya çalışırken limit hatası veriyordu. Bugün müşteri hizmetlerini aradığımda İş Bankası kartımda 3,54 euro'luk ödememden dolayı bloke durumu olduğunu öğrendim ve bunun için şubeyle görüşmem gerektiğini belirttiler. Benim anlamadığım, doğrulamayı zaten ben yaptım, benim yaptığım tamamen belli, neyini bloke ediyorlar? Rahat rahat bir yurt dışı alışverişi bile yapamayacak mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
TL dışında başka para birimi ile işlem yaptığınızda blokeye düşer para. 3 gün beklemeniz gerek normalde.

TL dışında başka para birimi ile işlem yaptığınızda blokeye düşer para. 3 gün beklemeniz gerek normalde.
Bilemiyorum artık 3,54 eur luk küçük bir ücret için doğrulama olmasına rağmen bloke koymaları çok ilginç bir de her aldığımda cidden 3 gün bekleyecek miyim? Bana iş bankası şubesiyle görüşmem gerektiğini söylediler.

Bilemiyorum artık 3,54 eur luk küçük bir ücret için doğrulama olmasına rağmen bloke koymaları çok ilginç bir de her aldığımda cidden 3 gün bekleyecek miyim? Bana iş bankası şubesiyle görüşmem gerektiğini söylediler.
Yurt dışı işlemlerinde parayı çeker, ancak çekilmiş gözükmez. Hesaba bloke koyulmuyor aslında, hâlen harcama yapabilirsiniz. Birkaç gün sonra düşer para.

Yurt dışı işlemlerinde parayı çeker, ancak çekilmiş gözükmez. Hesaba bloke koyulmuyor aslında, hâlen harcama yapabilirsiniz. Birkaç gün sonra düşer para.
Evet dün onu farketmiştim neden çekilmedi diye. Fakat bu bloke durumu kendiliğinden kalkıyor mu? Birde nays hesabımda bu bloke sorunu olmuyor değil mi? Yarın bir gün ordan satın alım yapsam oraya da bloke koyacaklar mı?

Evet dün onu fark etmiştim neden çekilmedi diye. Fakat bu bloke durumu kendiliğinden kalkıyor mu? Bir de Nays hesabımda bu bloke sorunu olmuyor değil mi? Yarın bir gün oradan satın alım yapsam oraya da bloke koyacaklar mı?

Kendi kendine kalkıyor. Beklemeniz lazım. TL dışındaki işlemlerde bloke oluyor.