Normalde izin vermiyor ama bankaya gidip havale izni açtırılabiliyor diye söylenti vardı. Doğru mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Bankadan eklettiginiz belirli ibanlara atabilirsiniz sadece.Normalde izin vermiyor ama bankaya gidip havale izni açtırılabiliyor diye söylenti vardı. Doğru mu?
Sahipkıran
Uzman
Uygulama içinden istediğin gibi yollayamazsın, şubeden IBAN tanımlatıp o ibanlara yollayabilirsin.
Bankadan eklettiginiz belirli ibanlara atabilirsiniz sadece.
Uygulama içinden istediğin gibi yollayamazsın, şubeden IBAN tanımlatıp o ibanlara yollayabilirsin.
Tek başıma gidip yapabilir miyim? Yoksa veli gerekli mi?
Gerekli diye hatırlıyorum. Ben yaparken velim vardı yanımda. Veli olmadan giderseniz kabul ederler mi, bilmiyorum; bu yüzden garantiye almanızı taraftarıyım.Tek başıma gidip yapabilir miyim? Yoksa veli gerekli mi?
Ethem Efe
Üstün
Merhaba, Veli ile gidip tanımlamanız gerekiyor belli IBAN'ları.Normalde izin vermiyor ama bankaya gidip havale izni açtırılabiliyor diye söylenti vardı. Doğru mu?
Normalde onaylı Nays hesabınız üzerinden istediğiniz kişiye para atabiliyordunuz ancak Nays kapanacağı için artık yapılabileceğini sanmıyorum.
Yarın bakacağım. Teşekkürler.Gerekli diye hatırlıyorum. Ben yaparken velim vardı yanımda. Veli olmadan giderseniz kabul ederler mi, bilmiyorum; bu yüzden garantiye almanızı taraftarıyım.