İş Bankası kredi kartı şifresi 1 kere yanlış girilince bloke oldu

Winner 33

Üstün
Kredi kartımı ATM'ye taktım ve şifreyi sadece 1 kere yanlış girdim. Girdiğim anda ekranda "Şifrenizi yanlış girdiniz, kartınız kullanıma kapatılacaktır. Kartınızı bankaya iade ediniz." şeklinde bir uyarı verdi.

Sadece 1 kere yanlış girmeme rağmen kartım bloke oldu. Bu durumda ne yapmam lazım? İşCep'te kredi kartımı iptal etmişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankanın müşteri hizmetlerini araman gerekiyor. Durumu izah edin, yardımcı olacaklardır.

İptal edilen kartı geri aktif edebileceklerinden emin değilim. Şubeye gidip hızlıca yeni kart almak daha mantıklı olabilir.

Kartımı tamamen iptal etmişler, nasıl geri getireceğim?
Bağlı olduğun şubeye gidip temsilci ile görüşebilirsin. Ben kredi kartı çıkardığım gibi şubede temsilci atadılar. Ancak esas hesabımın olduğu şube ile kredi kartımın bağlı olduğu hesabın (ek hesabın) şubesi birbirinden farklı. Muhtemelen sana da bağlı olduğun şubede bir temsilci atadılar. Öncesinde MH ile görüşmende fayda var.

İptal edilen kartı geri aktif edebileceklerinden emin değilim. Şubeye gidip hızlıca yeni kart almak daha mantıklı olabilir.
Hocam 1 kere yanlış girdik diye kart mı kapatılır?

1 hesabım var. Geri getirirler mi kredi kartı hesabımı?

Kayıp işlemi yaptığımda iptal olup yenisi yollanacağına dair mesaj gelmişti. Daha sonrasında kartımı bulduğumu söylediğimde geri açtılar kartı. Oluyor yani. En azından İş Bankası’nda böyle.

Hocam benimki şu an İşCep'te gözükmüyor. Kartı komple yok etmişler iade etmemi istiyorlar. İade etmezsem ne olur hapse falan mı girerim?

Hocam benimki şu an İşCep'te gözükmüyor. Kartı komple yok etmişler iade etmemi istiyorlar. İade etmezsem ne olur hapse falan mı girerim?
Hocam, banka iptal olan kartı niye geri istesin ki? Ne yapacaklar eski kartı? Normalde kart iptal olduysa yenisini gönderirler, iade istemezler. Gelen mesaj dolandırıcı işi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…