Kredi kartımı ATM'ye taktım ve şifreyi sadece 1 kere yanlış girdim. Girdiğim anda ekranda "Şifrenizi yanlış girdiniz, kartınız kullanıma kapatılacaktır. Kartınızı bankaya iade ediniz." şeklinde bir uyarı verdi.
Sadece 1 kere yanlış girmeme rağmen kartım bloke oldu. Bu durumda ne yapmam lazım? İşCep'te kredi kartımı iptal etmişler.
Bağlı olduğun şubeye gidip temsilci ile görüşebilirsin. Ben kredi kartı çıkardığım gibi şubede temsilci atadılar. Ancak esas hesabımın olduğu şube ile kredi kartımın bağlı olduğu hesabın (ek hesabın) şubesi birbirinden farklı. Muhtemelen sana da bağlı olduğun şubede bir temsilci atadılar. Öncesinde MH ile görüşmende fayda var.
Bağlı olduğun şubeye gidip temsilci ile görüşebilirsin. Ben kredi kartı çıkardığım gibi şubede temsilci atadılar. Ancak esas hesabımın olduğu şube ile kredi kartımın bağlı olduğu hesabın (ek hesabın) şubesi birbirinden farklı. Muhtemelen sana da bağlı olduğun şubede bir temsilci atadılar. Öncesinde MH ile görüşmende fayda var.
Kayıp işlemi yaptığımda iptal olup yenisi yollanacağına dair mesaj gelmişti. Daha sonrasında kartımı bulduğumu söylediğimde geri açtılar kartı. Oluyor yani. En azından İş Bankası’nda böyle.
Kayıp işlemi yaptığımda iptal olup yenisi yollanacağına dair mesaj gelmişti. Daha sonrasında kartımı bulduğumu söylediğimde geri açtılar kartı. Oluyor yani. En azından İş Bankası’nda böyle.
Hocam, banka iptal olan kartı niye geri istesin ki? Ne yapacaklar eski kartı? Normalde kart iptal olduysa yenisini gönderirler, iade istemezler. Gelen mesaj dolandırıcı işi olabilir mi?