• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İş Bankası mobil uygulamasından aylık gelir nasıl görülür?

1538

Üstün
Makaleler
7
Önceden aylık gelen toplam parayı ayarlar sekmesinde bir yerde görüyordum ancak şu an baktığımda aylara göre gelen toplam geliri göremedim. Banka hesabi.

Hesaplar - Hesaplarım - Hangi karta gelen parayı görmek istiyorsan o kartı seç, orada yazması lazım.

Umarım budur. Arama sekmesine yazarak da bakabilirsin.

En sağ da harcamalar kısmı yer alıyor orayı kontrol ettiniz mi? Aylık harcamalar vs orada yer alıyor.

En sağda harcamalar kısmı yer alıyor orayı kontrol ettiniz mi? Aylık harcamalar vs. orada yer alıyor.
En alt menüde harcamalar bölümü var. Oradan aylık harcama detaylı görebilirsiniz.
Para akış yönü diye bir seçenek var o kısımda. (Sol üstte) Onu "Gelen" olarak değiştir öyle dene.
Konu açmadan önce didik didik ettim oraları. Cevaplar için sağ olun yine de.
Bu kısım değil mi?
Ayların toplam gelirleri yazmıyor ki.

@1538

İş cep arayüzü ve ayarları sürekli değiştiren bir banka. Kaldırdılar mı yoksa ismini mi değiştirdiler şüpheli. Biraz bakındım iş cep uygulamasına ama pek bulamadım öyle bir şey.

Son düzenleme:
@Algos

Olmadı bankayı arayıp dokumanlari isteyeceğiz, başka çare yok. Belki de görünmeyen yer de bir seçenek vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…