Forest6

Gelişen
Daha önce iPhone kullanmadım hiç. iPhone kullananların çoğu sanırım antivirüs programı kullanmaya gerek duymuyorlar yanlış bilmiyorsam. Ama bu İşCep uygulamasının kendi antivirüs programı var ve isteğe göre kapatılabiliyor. iPhone geçersem eğer bu ayarı açmaya gerek yok mu?

Yalan yanlis seyleri virus diye algiliyor, sinir ediyor. Arkasinda chomar antivirus var zaten. Ne kadar itibar edersiniz size kalmis.

Gereksiz bir olay. Hesap açmaya gittiğim gün görevli kadın telefonumda işlem yaparken o saçma şeye direkt sormadan izin falan vermişti, ben sonradan kapatmaya çalışırken de epey sinir etmişti.

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Ayarlardan antivirüs özelliğini kapatacağım.

Bir de Android'de İşCep uygulamasında uygulamanın izinlerinde "Telefon" kapatamıyorum. Bunu kapatırsam uygulamaya sokmuyor eğer yanlış bir şey yapmadıysam. Bu ayar sahte aramalardan korunma güvenliği için falan galiba ama ben bu ayarı açmazdım lakin o zaman uygulamaya girmiyor. O zaman yapacak bir şey yok galiba. Peki acaba iPhone'da "Telefon" izni kapatılabiliyor mu?