Daha önce iPhone kullanmadım hiç. iPhone kullananların çoğu sanırım antivirüs programı kullanmaya gerek duymuyorlar yanlış bilmiyorsam. Ama bu İşCep uygulamasının kendi antivirüs programı var ve isteğe göre kapatılabiliyor. iPhone geçersem eğer bu ayarı açmaya gerek yok mu?
Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Gerek yok.
- Makaleler
- 5
Kullanmayın, tamamen gereksiz. İşletim sistemi güncellemelerini yaptığınız sürece sorun yok. iOS'un güvenliği gayet iyi zaten.
Ömer_Yeter
Yetkin
Sadece gereksiz yük olur.
Ve bu olay sadece bu bankada var galiba ben Ziraat'te bunu görmedim.
Ve bu olay sadece bu bankada var galiba ben Ziraat'te bunu görmedim.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Gereksiz bir olay. Hesap açmaya gittiğim gün görevli kadın telefonumda işlem yaparken o saçma şeye direkt sormadan izin falan vermişti, ben sonradan kapatmaya çalışırken de epey sinir etmişti.
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Ayarlardan antivirüs özelliğini kapatacağım.
Bir de Android'de İşCep uygulamasında uygulamanın izinlerinde "Telefon" kapatamıyorum. Bunu kapatırsam uygulamaya sokmuyor eğer yanlış bir şey yapmadıysam. Bu ayar sahte aramalardan korunma güvenliği için falan galiba ama ben bu ayarı açmazdım lakin o zaman uygulamaya girmiyor. O zaman yapacak bir şey yok galiba. Peki acaba iPhone'da "Telefon" izni kapatılabiliyor mu?
Bir de Android'de İşCep uygulamasında uygulamanın izinlerinde "Telefon" kapatamıyorum. Bunu kapatırsam uygulamaya sokmuyor eğer yanlış bir şey yapmadıysam. Bu ayar sahte aramalardan korunma güvenliği için falan galiba ama ben bu ayarı açmazdım lakin o zaman uygulamaya girmiyor. O zaman yapacak bir şey yok galiba. Peki acaba iPhone'da "Telefon" izni kapatılabiliyor mu?