Yer
ALANYA
Uzun süredir aktif olarak İş Bankası (İşCep ve maximum kart) ekosistemini kullanıyorum. Ancak son dönemde bankaların teknolojik altyapıları, mobil uygulama deneyimleri ve kredi/limit politikalarındaki değişimler nedeniyle ana bankamı Garanti BBVA olarak değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu geçişi sadece hesap açmak olarak değil, tüm finansal operasyonumu (kredi kartları, ödemeler, yatırım hesabı vb.) Taşımak olarak düşünüyorum. Bu noktada iki bankayı hem teknik hem de operasyonel açıdan deneyimleyen arkadaşların güncel yorumlarına ihtiyacım var.

Garanti Bankası'nın taksit fırsatları ve verdiği bonuslar daha fazla ve daha çok yerde imkan sağlıyor. Geçmeniz şart değilse 2 bankayı da avantajlarına göre kullanabilirsiniz tabii ki, mesela emeklilere ekstra 6.000 TL bonus veriyordu teyzem kullandı. Bazen bir yerde biri geçiyor biri geçmiyor değişken bir durum.

Sanırım en iyi iki banka. Garanti Bankası'nın teknolojik altyapısı ve operasyonel anlamdaki profesyonelliğine toz konduramayız. İş Bankası'nın aşağı kalır yanı yok. İş Bankası'nın mobil uygulamasını karmaşık bulduğumu söyleyebilirim. Arka plan hizmetinde ise Garanti'ye göre burun farkıyla geride. Garanti'de bitmeyen kampanyalar mevcut ve birçok alanda bu şekilde. İş Bankası'nın maximum Black kartına hayranım çok iyi puan ve geri ödeme imkanları sunuyor. Kart aidat fiyatını telafi etmesi yetmiyormuş gibi özellikle bazı otopark ve restoranlarda yüksek oranda iade veriyor. Ah bi maximum black'im olsa keşke...

Garanti Bankası'nın taksit fırsatları ve verdiği bonuslar daha fazla ve daha çok yerde imkan sağlıyor. Geçmeniz şart değilse 2 bankayı da avantajlarına göre kullanabilirsiniz tabii ki, mesela emeklilere ekstra 6.000 TL bonus veriyordu teyzem kullandı. Bazen bir yerde biri geçiyor biri geçmiyor değişken bir durum.
Emekliye 6000 TL bonus detayları var mı sizde link atarmısınız?

Garanti hem kampanya, hem uygulama, hem erişebilirlik, her açıdan çok daha iyi.
İş Bankası o NFC ödeme sistemini adam etsin önce. Müşteri hizmetleri olarakta İş Bankası Garanti kadar iyi değil. En ufak sorunda şubeye gidiyorsun. Çöpe at gitsin böyle bankayı. Hele şubesindeki bekletmeyi saymıyorum bile.
Garanti'de kullandığın karta göre hızlıca sıra gelebiliyor sana, banka sana değer verdiğini hissettiriyor.

Garantiye geçmem garanti Akbank ve Yapı Kredi bunlara elini verince kolunu kapıyorlar.

Garanti de yaşadığım olay, kredi kartı ile 10 bine bir şey aldım. Sonra elime para geçti dedim dur kapatayım borcu borç kapatma diye bir şey yok bir seçenek yok mobil uygulamada. Ee neymiş bankayı arıyormuşsun. İşimi amele usülü telefon ile sıra bekleyerek yapmak zorunda kaldım daha çok fırın ekmek yemeleri lazım.

İş bankasında NFC vs her şeyi sorunsuz kullanıyorum mis gibi banka.