Benim söylediğimde aptalca bu devirde çöpünü bile vermiyor insanlar iyilik bekliyorum:')
Hayırlısı olsun umarım kısa zamanda diplomanıza kavuşursunuz. Ortak dersleri verin ilk önce otomatik seçim yaptırmayın sisteme puanınız yetmez ise araya 2-3 tane iyi puan veren seçmelileri yazarsınız. 180 puanda yanlış hatırlamıyorsam menzun oluyosun.
Kurumsal firmaları takip edin efendim, hatta iş görüşmesine giderseniz ortamı bir gözden geçirin kim ne yapıyor yüz ifadeleri çalışma şartlarını ufak görürsünüz hatta görüşme şansınız var ise personelle daha iyi olabilir içindeki düşünceleri en azından yarıya indirirsin. Bilgisayardan anlıyosanız teknik servis gibi yerlerle hiç görüştünüz mü? Ofis işi için bence şartlarınız okey gibi duruyor hatta müşteri hizmetleri bile yapabilirsiniz gibi ilk başta gösterirler zaten zamanla kavradığınızda problem olmaz diye düşünüyorum direk sizi biriyle görüştürmezler zaten aralarında denerler yalnışın doğrun şu bu derler. Kimse anasının karnında öğrenmedi ki karşıdaki hasas yaklaşır yaklaşması lazım zaten.
Rica ediyorum gönlümce, bu yolu beraber atlatırız inanıyorum sana yanında olamasam bile hissetirmişimdir umarım