Arkadaşlar selam, Ankara'da oturuyorum ve aile problemlerim var 100 bin TL borcum bulunmakta, ailem daha doğrusu babam bana borç yaptı, zaten şu anda borcu da ödeyemiyor taşınmıştık biz, kendisi kumar bağımlısıdır kan kusturuyor bize, zar zor evi geçindiriyoruz her gün agresif vs vs, ben iş arıyorum geçenler de bir iş buldum AVM de bay döner de çalıştım ertesi gün çıktım, rahatlığa çok alıştığım için mi yoksa iş bana uymadı mı anlamadım? KO miydim öğlen 1 akşam 10 çalışıyordum, asgari ücrete. Çalıştığım esna da 1 dakkika bile oturmama izin vermiyorlardı, ben de evde hep bilgisayar oynayarak büyüdüm açıktan hala lise okuyorum. Sonra çıktım eve geldim yapamıyorum çok zorlanıyorum. Ben bu rahatlık olayını nasıl çözerim zaten çok zor iş buluyorum yani yapamadım oradan çıktım mutsuzdum da bu olaydan dolayı ilaç falan var mı bunun için veya öneri yaparsanız çok sevinirim teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayar üzerinden bir iş bulsanız çalışma isteğiniz artabilir bence. Çünkü bilgisayarla büyüdüğünüz için daha rahat hissettirecektir. Ya da eğer ehliyetiniz varsa, motor sürmeyi seviyorsanız kuryelik düşünebilirsiniz zira maaşlarının gayet iyi olduğunu duymuştum. (Trendyol Express gibi)Arkadaşlar selam, Ankara'da oturuyorum ve aile problemlerim var 100 bin TL borcum bulunmakta, ailem daha doğrusu babam bana borç yaptı, zaten şu anda borcu da ödeyemiyor taşınmıştık biz, kendisi kumar bağımlısıdır kan kusturuyor bize, zar zor evi geçindiriyoruz her gün agresif vs vs, ben iş arıyorum geçenler de bir iş buldum AVM de bay döner de çalıştım ertesi gün çıktım, rahatlığa çok alıştığım için mi yoksa iş bana uymadı mı anlamadım? KO miydim öğlen 1 akşam 10 çalışıyordum, asgari ücrete. Çalıştığım esna da 1 dakkika bile oturmama izin vermiyorlardı, ben de evde hep bilgisayar oynayarak büyüdüm açıktan hala lise okuyorum. Sonra çıktım eve geldim yapamıyorum çok zorlanıyorum. Ben bu rahatlık olayını nasıl çözerim zaten çok zor iş buluyorum yani yapamadım oradan çıktım mutsuzdum da bu olaydan dolayı ilaç falan var mı bunun için veya öneri yaparsanız çok sevinirim teşekkürler.
Yani hocam yazılımdan pek anlamıyorum ama, diksiyonum iyi ve insan ilişkilerim de iyi, ekstra olarak Açık lise okduğum için lise mezunu olmadığım için internetten de iş bulmamın zor olduğunu düşünüyorum, yani ne önerirsiniz.Bilgisayar üzerinden bir iş bulsanız çalışma isteğiniz artabilir bence. Çünkü bilgisayarla büyüdüğünüz için daha rahat hissettirecektir. Ya da eğer ehliyetiniz varsa, motor sürmeyi seviyorsanız kuryelik düşünebilirsiniz zira maaşlarının gayet iyi olduğunu duymuştum. (Trendyol Express gibi)
Bilgisayar üzerinden bir iş bulsanız çalışma isteğiniz artabilir bence. Çünkü bilgisayarla büyüdüğünüz için daha rahat hissettirecektir. Ya da eğer ehliyetiniz varsa, motor sürmeyi seviyorsanız kuryelik düşünebilirsiniz zira maaşlarının gayet iyi olduğunu duymuştum. (Trendyol Express gibi)
Sistemim de kötü değil yani mikrofon da iyi, müşteri temsilciliği düşündüm ama bulamadım hiçbir yer bulsam da zor alınırım diye düşünüyorum lise mezunu bile değilim, o işe çok hevesliyim. Ekstra olarak nasıl bulacağımı da bilmiyorum. Çok dolandırıcı var.
Kuryelik şartlarını karşılıyor musunuz?Yani hocam yazılımdan pek anlamıyorum ama, diksiyonum iyi ve insan ilişkilerim de iyi, ekstra olarak Açık lise okduğum için lise mezunu olmadığım için internetten de iş bulmamın zor olduğunu düşünüyorum, yani ne önerirsiniz.
Hayır.
Deneyeceğim hocam hayırlısı umarım iyi bir iş çıkar karşıma.
Hocam internetten araştırmaya devem edin bence umarım karşınıza güzel bir meslek çıkar. İnternete yazınca Ankara için iş imkanları karşınıza çıkıyor bence acele pes etmeyin, araştırın.
Deneyeceğim hocam hayırlısı umarım iyi bir iş çıkar karşıma.
Gönlünce olsun. Güvenlik serfitikası almayı denediniz mi? Fabrika gibi yerlerde çok rahat olur gibi tek düşmanın sıkılmak olur telefona falan takılırsın 10-15 dk falan dışarıya çıkarsın bakarsın kamera izlersin, askeri ücret üstü alabilirsin firmaya göre tabii. Ne diyosunuz bence düşünün gece olursa bir de tam olarak kafanızı dinlersiniz bazı şeylerden hem uzak kalmış olursunuz.
Gönlünce olsun. Güvenlik serfitikası almayı denediniz mi? Fabrika gibi yerlerde çok rahat olur gibi tek düşmanın sıkılmak olur telefona falan takılırsın 10-15 dk falan dışarıya çıkarsın bakarsın kamera izlersin, askeri ücret üstü alabilirsin firmaya göre tabii. Ne diyosunuz bence düşünün gece olursa bir de tam olarak kafanızı dinlersiniz bazı şeylerden hem uzak kalmış olursunuz.
Hocam tam bilmiyorum ama açık öğretim lisesi, daha doğrusu lise mezunu olmadığım için olamıyorum diye biliyorum güvenlik.
Bir de ücretli olduğu için çok zor yani hocam ücret vermem.Gönlünce olsun. Güvenlik serfitikası almayı denediniz mi? Fabrika gibi yerlerde çok rahat olur gibi tek düşmanın sıkılmak olur telefona falan takılırsın 10-15 dk falan dışarıya çıkarsın bakarsın kamera izlersin, askeri ücret üstü alabilirsin firmaya göre tabii. Ne diyosunuz bence düşünün gece olursa bir de tam olarak kafanızı dinlersiniz bazı şeylerden hem uzak kalmış olursunuz.
Rahatlık olayına maalesef kendinizi düzeltmeniz gerekli ilaçları önermiyorum zehir değil mi psikolojini oraya çekiyosun içiyosun geçicegini düşünüyosun doğru değil mi? İçmeyin bana kalırsa beyni ve kalbini kontrol altına alıp hareket etsen daha iyi olabilir. Aktivitelere katılmalısın spor, gezmek, arkadaş kurmak, yararlı bilgiler, videolar, diziler izlemek gibi gibi sana ne iyi geliyorsa ne mutlu ediyorsa ona yönel olumsuz şeyleri kafandan bir kenara bırak bilgisayar sana yaramıyor artık duvarlar eminim ki üzerine geliyordur evde kaldığın süreçte dışarı bile çıkmak istemezsin ama mecbursun kendine gelmelisin artık. Kendine güven olumlu şeyler düşün dediklerimi biraz uygulayın kesinlikle düzeleceksin inaniyorum yürekten. İş kapına elbet gelecek sen kendini üzmemelisin bu konuda borcun olabilir zor bir durum maalesef senden kötüleride var bunu unutma şükürle falan da olacak iş değil bir an önce toparlanmalısın böyle gitmemesi gerekli en kötüsü ki hastalıklara yakalanmanı istemem.
Evet yanlış bilmiyorsam en düşük lise diploması istiyor güvenlik serfitikası, kaç puanınız var ve kaç zorunlu dersiniz bulunuyor az mı çok mu?
Birinden borç alma şansınız yok mu efendim? En kötü senin için iş bakabilirim Ankara çevresinde ne diyosun. Bilgisayar bilginiz yüksek ise yukarıda bahsettiğiniz ofis, canlı destek vesaire işlere göz gezdireyim.
Hocam tam bilmiyorum ama açık öğretim lisesi, daha doğrusu lise mezunu olmadığım için olamıyorum diye biliyorum güvenlik.
Bir de ücretli olduğu için çok zor yani hocam ücret vermem.
Evet yanlış bilmiyorsam en düşük lise diploması istiyor güvenlik serfitikası, kaç puanınız var ve kaç zorunlu dersiniz bulunuyor az mı çok mu?
Birinden borç alma şansınız yok mu efendim? En kötü senin için iş bakabilirim Ankara çevresinde ne diyosun. Bilgisayar bilginiz yüksek ise yukarıda bahsettiğiniz ofis, canlı destek vesaire işlere göz gezdireyim.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-