İş için hangi E-posta tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 461
Makaleler
43
İş için iletişim bölümüne bir e-posta adresi yazacağım ancak bunun için Google mı, iCloud mu, Outlook mu, Hotmail mi, Yahoo mu kullanmalıyım karar veremedim. Sizce hangisi en iyisi olur?

İş için iletişim bölümüne bir e-posta adresi yazacağım ancak bunun için Google mı, iCloud mu, Outlook mu, Hotmail mi, Yahoo mu kullanmalıyım karar veremedim. Sizce hangisi en iyisi olur?
xkraltr6931 gibi saçma sapan mail adresi dışında fark etmez. Gmail'de olur Outlook'da çoğu firma yılların getirdiği alışkanlık ile kullanıyor çünkü Gmail öncesi outlook ve diğer mail sağlayıcıları vardı.

Ayrıca yazışmaların kayıt altında olması ve tüm yazışma ve önemli mail geçmişini taşıma gibi zorluklarla uğraşmak istemiyorlar.

Evet birçok yerde Outlook veya Hotmail'i görüyorum ama neden? Ekstra ayrıcalıkları mı var?
Sebebi Windows'un ve Office yazılımlarının tekel olması. Eğer bu tarz bi işyerinde çalışacaksanız sizi ekip içine alıp, lisans veriyorlar. Ekip içi OneDrive üzerinden birlikte çalışabiliyorsunuz vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…