mehmet9998

Çalışkan
Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama hesabımdan e-posta kaldırılmış. Telefonumu ve hesaplarımi kontrol ettim, bir şey bulamadım. Bildirim veya başka bir şey yok. Diğer hesabımda da bir sorun yok fakat kendi hesabimda e-posta kaldırılmış.

Aslında birkaç gün önce tanımadığım insanlari takip ediyorum diye hesabımdan çıkıp şifreyi sıfırlamıştım fakat kendi şifremi unuttuğum için birkaç saat uğraştım ve öyle girdim. O yüzden mi böyle oldu bilmiyorum ama bir linke ya da başka bir şeye tıklamadım, uygulama da indirmedim. Nasıl olduda e-postam kendiliğinden hesaptan silindi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama hesabımdan e-posta kaldırılmış. Telefonumu ve hesaplarımi kontrol ettim, bir şey bulamadım. Bildirim veya başka bir şey yok. Diğer hesabımda da bir sorun yok fakat kendi hesabimda e-posta kaldırılmış.

Aslında birkaç gün önce tanımadığım insanlari takip ediyorum diye hesabımdan çıkıp şifreyi sıfırlamıştım fakat kendi şifremi unuttuğum için birkaç saat uğraştım ve öyle girdim. O yüzden mi böyle oldu bilmiyorum ama bir linke ya da başka bir şeye tıklamadım, uygulama da indirmedim. Nasıl olduda e-postam kendiliğinden hesaptan silindi bilmiyorum.

Hocam Kaspersky indirip cihazınızı tarar mısın?

Hocam Kaspersky indirip cihazınızı tarar mısın?
Hocam onu bulamadim kendi programiyla taradım temiz çıktı ve heryeri kontrol ettim bir giriş falan yok chatgptye sordum şifremi sifirlarken bayağı bir ugrasmistim Instagram e postaya çok fazla istek gelince e posta veya telefonu güvenlik için kaldira biliyor dedi ondan olabilir mi acaba çünkü hesabımda bir farklılık falan yoktu sadece e postam kaldırılmıştı yerine bir e posta falan girilmemiş ve hesabi kullanıyordum zaten