Bütçe
3500

Subzero

Uzman
Merhaba arkadaşlar,
İşim için (gün boyu kullanım) ve ara sıra oyun için kullanabileceğim, genelde PC'de ama telefonla da uyumlu olacak bir kulaklık arıyorum.
Önceliğim:

• Kablosuz olması.
  • Uzun süreli kullanımda kulakta rahatsızlık yaratmaması (konfor)
  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme.
  • Uzun ömürlü batarya.
Bütçem 3500 TL civarında ama daha uygun olursa tercih ederim.
Eğer bu bütçeye göre kaliteli bir kablolu model de önerirseniz sevinirim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Atılan Cloud 2 Core tavsiyemdir.

Hyper Cloud 2 Wireless güncel olarak kullanıyorum gayet güzel fakat bu sıcaklarda en azından bende çok terleme yapıyor. Ama bu sorunu yaşamayacağınız kulaklık sayısı neredeyse yok sanırım.

Atılan Cloud 2 Core tavsiyemdir.

hocam merhaba, bu kulaklığı bu fiyatlara almayı düşünüyorum, sizce tavsiye eder misiniz?
Bir de bu kulaklık hem PC'de hem de telefonda kullanılabiliyor mu?
Genelde iş için kullanacağım. Sizce konforlu ve kaliteli bir kulaklık mı?

Hyper Cloud 2 Wireless güncel olarak kullanıyorum gayet güzel fakat bu sıcaklarda en azından bende çok terleme yapıyor. Ama bu sorunu yaşamayacağınız kulaklık sayısı neredeyse yok sanırım.

@Subzero, PC için uretilmis bir kulaklık zaten. Konfor olarak guzel yalıtım ve muzik performansı da yerinde. Telefon icin dönüştürücü almanız lazım sadece USB-A ile calisiyor Dongle'ın sekli oyle.

@Subzero kesinlikle alınır hatta keşke önceden alabilseydim önceden Kingston üretimiydi şu an HP üretiyor diye biliyorum fakat yine de kalite anlamında çok güzel üzmez.

Eğer kaliteli bir mikrofon ve çok üst düzey ses kalitesi aramıyorsanız Havit fuxi H3 işinizi fazlasıyla görür. Fazla para vermenize gerek yok.

Üçüncü madde hariç hepsini fazlasıyla karşılıyor.

Eğer kaliteli bir mikrofon ve çok üst düzey ses kalitesi aramıyorsanız Havit fuxi H3 işinizi fazlasıyla görür. Fazla para vermenize gerek yok.

Üçüncü madde hariç hepsini fazlasıyla karşılıyor.

Havit'e çok girmemek en iyisi olur arkadaşımın Havit kulaklığı 3 ay kullanınca kısaltma uzatma fonksiyonları bozulmuştu.