oğuz sasi 98

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Konu saçma olabilir, şu an kuryelik yapıyorum ama kazandığım para asgari ücretin çok az üstünde ve bu bana yetmiyor. Para yetmiyor çünkü günlük 12 saat çalışıyorum, sabit bir işletme olduğu için parası da sabit. Çok fazla gideri var ve yorucu bir iş.

Bundan önce 6-7 ay iş arayıp bulamamış birisiyim, daha önce de hiç iş tecrübem olmadı. İşkur'dan sürekli temizlik görevlisi ilanları geliyor ama bana göre değil. İnsanlarla pek konuşmayı sevmediğim için garsonluk vb. de düşünmedim.

Nerede iş arayabilirim, tavsiye vb. verebilirseniz çok mutlu olurum. İstanbul Ümraniye'de yaşıyorum.

Kuryeler 100K civarı kazanmıyor mu, ben mi yanlış biliyorum? Getir, Trendyol kuryeleri o civarda diyor.

Kuryeler 100K civarı kazanmıyor mu, ben mi yanlış biliyorum? Getir, Trendyol kuryeleri o civarda diyor.
Hayatsız gibi paket atıp kendi motorunla hızlıca teslimat yaparsan öyle kazanırsın tabii. Arkadaşımın dayısı kurye aylık net 38-40 bin kazanıyor.

Eleman net işin olsun gibi yerlere bakabilirsin.
İşin Olsun’a birkaç ay bakınıp vasıfsız mesleklere başvuru attım ve fark ettim ki oradaki ilanlar hiçbir şey ifade etmiyor. Yoksa garson arayan bir restoran oraya başvuran 600 kişi içinden bir insan evladını 2 aydır seçemiyor olamaz. Başvurduğum hiçbir yerden de geri dönüş almadım. İşletmeler sadece ilan koymak için koyuyor. Bütün iş ilanları +100 başvuru sayısına sahip ve aylardır açıklar. Eleman aramamalarına rağmen duruyor o ilanlar.