Enesrxxy 1

Uzman
Merhaba herkese, iyi sosyaller.

Ben 19 yaşındayım. Neredeyse 2-3 aydır işsizim. Bu durumdan evdekiler de oldukça rahatsız. Ayrıca iş görüşmelerinde çok heyecanlanıyorum. Bu yüzden bazı yerler beni işe alıyor, bazıları ise almıyor.

Son 2 aydır iş bulmakta oldukça zorlanıyorum ve hâlâ bir iş bulamadım. Sizce nasıl iş bulabilirim? Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?

Buradan ve internetten bulunmaz. Fiziksel olarak dışarı çıkıp dolaşman lazım ;) :thumbsup:

Yani İşkur diyelim, en dandik en ağır köle şartlarına dayanan işte bile en az 50 başvuru vardır içlerinden senin CV'ni katlayacak da en az 10 kişi vardır. Sanayiyi, büyük marketleri, alışveriş sokaklarındaki dükkanları, iş hanlarını vesaire gez dolaş 1 gün bulamazsın 2 gün bulamazsın 3.de iş seni bulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan ve internetten bulunmaz. Fiziksel olarak dışarı çıkıp dolaşman lazım ;) :thumbsup:

Hocam haklısınız evet ama dışarıya da çıktım, fiziksel olarak da baktım yok, bulamıyorum arkadaş. Kredi borçlarım da duruyor bir kenarda, vur emri vermeseler iyi. Neyse artık, zincir marketlere başvuracağım, son şansım."

Merhaba herkese, iyi sosyaller.

Ben 19 yaşındayım. Neredeyse 2-3 aydır işsizim. Bu durumdan evdekiler de oldukça rahatsız. Ayrıca iş görüşmelerinde çok heyecanlanıyorum. Bu yüzden bazı yerler beni işe alıyor, bazıları ise almıyor.

Son 2 aydır iş bulmakta oldukça zorlanıyorum ve hâlâ bir iş bulamadım. Sizce nasıl iş bulabilirim? Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?
Kariyer.net

İşin Olsun uygulamasını kullanabilirsiniz. Bazı işletmeler, ilanlarını duvara asmaktansa oraya girebiliyor.