Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Stabilite ve sorunsuzluk… Büyük konfor sağlıyor iş için.Ben de yeni M4 Air aldım bir daha işte Windows kullanacağımı sanmıyorum.
Neden bağımlısınız? Sizin işiniz nedir? Konu oyunlarda haklısınız ona bir şey diyemem.Arkadaşlar burada marka değil de yazılım önemli, donanıma sallamayın yani.Maalesef Microsoft'a bağımlı haldeyiz elden bir şey gelmiyor.
Apple sevmeyiz, söveriz filan ama çok da güzel şeyler üretiyorlar ya.
bi ara elime güzel para geçerse mac mini almak istiyorum sizce alınır mı? @Elma ısıran
bi ara elime güzel para geçerse mac mini almak istiyorum sizce alınır mı? @Elma ısıran
Yeni Mac almış biri olarak söylüyorum. Apple beklediğimden iyi çıktı fakat oyun işine de girerse ileride Windows falan kalmaz ki muhtemelen M7-M8 ARM mimarili çiplerde bunları göreceğiz. Zamanı gelince bu mesajımı herkese hatırlatacağım.
Elma ısıran
Üstün
M4’lü Mac Mini küçük bir canavar. Kesinlikle alınır. Mac Studio’m olmasa alır kullanırdım.Apple sevmeyiz, söveriz filan ama çok da güzel şeyler üretiyorlar ya.
Windows 11 ile Microsoft kendi topuğuna sıktı, ileride ana akım işletim sistemleri macos ile linux olucak microsoft ise bulut bilişime yönelecek.Yeni Mac almış biri olarak söylüyorum. Apple beklediğimden iyi çıktı fakat oyun işine de girerse ileride Windows falan kalmaz ki muhtemelen M7-M8 ARM mimarili çiplerde bunları göreceğiz. Zamanı gelince bu mesajımı herkese hatırlatacağım.
teşekürler.M4’lü Mac Mini küçük bir canavar. Kesinlikle alınır. Mac Studio’m olmasa alır kullanırdım.
Elma ısıran
Üstün
Mac dünyasına yeni girip de eski önyargılarından arınan birilerini görmek müthiş güzel bir duygu. Güle güle kullan.Yeni Mac almış biri olarak söylüyorum. Apple beklediğimden iyi çıktı fakat oyun işine de girerse ileride Windows falan kalmaz ki muhtemelen M7-M8 ARM mimarili çiplerde bunları göreceğiz. Zamanı gelince bu mesajımı herkese hatırlatacağım.
Oyun konusunda ben de aynı şeyi savunuyorum. Daha birkaç nesil geçmesi gerekiyor ama sonra umarım ki o konuda da yeterince iyi olacak Mac’lerimiz.
- Makaleler
- 6
Apple sevmeyiz, söveriz filan ama çok da güzel şeyler üretiyorlar ya.
Bir ara elime güzel para geçerse Mac mini almak istiyorum sizce alınır mı? @Elma ısıran
M4 Mac mini Apple'ın belki nadir yaptığı F/P ürünlerden biri. Alınır.
Mac dünyasına yeni girip de eski önyargılarından arınan birilerini görmek müthiş güzel bir duygu. Güle güle kullan.
Oyun konusunda ben de aynı şeyi savunuyorum. Daha birkaç nesil geçmesi gerekiyor ama sonra umarım ki o konuda da yeterince iyi olacak Mac'lerimiz.
Mac ve Linux'un daha pişmesi gerekiyor

Eğer oyun konusunda iyi oldukları zaman Microsoft için iş biter.
Elma ısıran
Üstün
Apple ürünlerinin uzun ömrü ve üretkenliği göz önüne alındığında bilgisayar anlamında çoğu ürünü f/p’dir aslında. “Nadiren f/p” kısmına katılmıyorum o yüzden.M4 Mac mini Apple'ın belki nadir yaptığı F/P ürünlerden biri. Alınır.
Oyun söz konusuysa, evet. Diğer her şeyde çok öndeyiz MacOS kullanıcıları olarak.