İş yoğunluğu arasında günlük isteklerinize ne kadar vakit ayırabiliyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
  • Etiketler Etiketler
    günlük

EmirBey

Becerikli
Ben izleyecek olduğum, okuyacak olduğum bir sürü şeyin listesini yaptım ama vakit yetişemiyorum maalesef...

Okul için sabah 6.30'da uyanıp, eve en erken 6.30'da geliyorum. 10 dersimiz var ve evim okula çok uzak. Hayır vakit ayıramıyorum, düzgün uyuyamıyorum da o yüzden.

Bunu yapabilen arkadaşlar var ise nasıl başardıklarını nasıl zaman ayrımı ve programı yaptıklarını söylerlerse biz de faydalanmış oluruz.

Yatmadan önce son 2 saatte ne yapabilirsem yapıyorum. Tabii bunu yaparken de inanılmaz yorgun oluyorum, o yorgunlukla kendime ayırabildiğim vakit ne kadar iyi oluyor bilmiyorum.

Yatmadan önce son 2 saatte ne yapabilirsem yapıyorum. Tabii bunu yaparken de inanılmaz yorgun oluyorum, o yorgunlukla kendime ayırabildiğim vakit ne kadar iyi oluyor bilmiyorum.
Ben de 8/5 çalışıyorum. Yapabildiğim kadar artık.

Bunu yapabilen arkadaşlar var ise nasıl başardıklarını nasıl zaman ayrımı ve programı yaptıklarını söylerlerse biz de faydalanmış oluruz.
Hayatı yaşamaya zaman yetmiyor ki.

İş ev arası mesafe yürüyüş ile 15-20dk sürüyor. 09.00-18.00 arası çalışıyorum. (ekstrem bir durum olmazsa) 20.00-23.30 arası da bilgisayarda takılıp yatıyorum. Sıcakta başka bir şey yapılamıyor zaten. Kışın durum değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…