Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
5-6 saat falan eskisi kadar değil artık.
ersENes
Başarılı
Bunu yapabilen arkadaşlar var ise nasıl başardıklarını nasıl zaman ayrımı ve programı yaptıklarını söylerlerse biz de faydalanmış oluruz.
EmirBey
Becerikli
Ben de 8/5 çalışıyorum. Yapabildiğim kadar artık.Yatmadan önce son 2 saatte ne yapabilirsem yapıyorum. Tabii bunu yaparken de inanılmaz yorgun oluyorum, o yorgunlukla kendime ayırabildiğim vakit ne kadar iyi oluyor bilmiyorum.
Hayatı yaşamaya zaman yetmiyor ki.Bunu yapabilen arkadaşlar var ise nasıl başardıklarını nasıl zaman ayrımı ve programı yaptıklarını söylerlerse biz de faydalanmış oluruz.
Ben izleyecek olduğum, okuyacak olduğum bir sürü şeyin listesini yaptım ama vakit yetişemiyorum maalesef...
08:45-18:25 arası okulda oluyorum eve gelmem 19:30 oluyor. Nasıl vakit ayırayım.
SunseTTime
Uzman
İş ev arası mesafe yürüyüş ile 15-20dk sürüyor. 09.00-18.00 arası çalışıyorum. (ekstrem bir durum olmazsa) 20.00-23.30 arası da bilgisayarda takılıp yatıyorum. Sıcakta başka bir şey yapılamıyor zaten. Kışın durum değişir.
ersENes
Başarılı
@Stardew Valley hocam senin görüşün nedir bu konuda üstadı evliya-i kibar ekber-i Mürşid zat-ı muhterem insansınız ?