Bursa vers

Çalışkan
Ben karşımdaki müşterilere isim-soyisim vermeden IBAN verip IBAN'ıma para aktarılmasını istiyorum.

Mobil bankacılık veya ATM’den havale/EFT gibi nerede olur, nerede yapılabilir?

Tek isteğim, ismimin tam şekilde açık açık görülmemesi. Baş harflerim çıksa da olur sansürlü şekilde.

Sorun çözülene kadar bilgilerinizi lütfen yazın.

Evet. Kolay Adres ile. Ben telefon numarası kullanıyorum.

Sadece IBAN verirseniz isim-soyisim vermek zorundasınız. Hatta bazen banka ve şube bile vermeniz gerekiyor. Ama Kolay Adres ile direkt IBAN ve gerekli bilgiler çıkıyor. İsim-soyisim gönderenlerin ekranında yıldızlı sansürlü çıkıyor.

Tabii bunlar normal para transferlerinde geçerli. Siz müşterilerim demişsiniz. Ticari nasıl işler bilmiyorum.

Sadece IBAN verirseniz isim-soy isim vermek zorundasınız. Hatta bazen banka ve şube bile vermeniz gerekiyor. Ama kolay adres ile direkt IBAN ve gerekli bilgiler çıkıyor. İsim-soy isim gönderenlerin ekranında yıldızlı sansürlü çıkıyor.

Dekontta gözükmeyebiliyor ama uygulama üzerinden tam isim gözükebiliyor. Arkadaş için pek mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dekontta gözükmeyebiliyor ama uygulama üzerinden tam isim gözükebiliyor. Arkadaş için pek mümkün değil.
Esasında asıl dekontta gözüküyor. Yani kaçarı yok. Müşteri her şekilde kime para attığını görebilir. Benim bahsettiğim şey sadece gönderim sırası. Gönderim sırası Kolay Adres ile yapınca isim hep yıldızlı sansürlü çıkıyor. Ama gönderdikten sonra dekonta bakıp öğrenmek kolay.

Şimdi jeton düştü bana. Konu sahibi potansiyel dolandırıcı ise sıkıntılı iş. Böyle ise kaçarı yok bunun yani, ismini öğrenmek isteyen öğrenir :p

Kişinin kullandığı bankayı kullanmak.

(Bazı bankalarda yine dekontta gözükür.)

Son düzenleme: