İsim sunucularını yönetmek için
İsim sunucuları (nameserver), domaini satın aldığınız yerden yönetilir. Cloudflare'dan domain almadıkça domaininizi Cloudflare'a bağlayarak sadece DNS yönetebilirsiniz.
Hostingde Türk firmalarının hiçbiri güvenilir değil. Yurtdışı tercih ediniz.
Bu konuda kısmen haklısınız. Yurt dışı firmalar daha iyi olsa da hakkını veren yurt içi hostingler de var.

Kastettiğim şey bu zaten. İsim sunucusu olarak Cloudflare'i kullanmak. ???
Siz "isim sunucularını yönetmek" yazmışsınız. İsim sunucularını yönetmek için domain sağlayıcısı kullanılır. "İsim sunucusu olarak Cloudflare kullanabilirsiniz" deseydiniz cümleniz doğru olurdu.

@Ege2, hatalı olduğunuzu düşündüğüm için yazdığım bir mesaja gülücük emojisi bırakmanın bir şeyi ifade etmek olduğunu düşünmüyorum. Bana katılmıyorsanız neden katılmadığınızı belirtebilirsiniz.

Son düzenleme:
Domain konusunda ICANN onayı bulunan ve kayıt işlemlerini kendi üzerinden yapan herhangi bir kayıt/aracı firmayı kullanabilirsiniz.
ICANN Türkiye Registerars kısmından Türkiye'de bulunan en güvenli işletmeleri bulabilirsiniz.

Merhaba,

Sanal sunucu(VDS), hosting, alan adı ve diğer tüm benzer alanlardaki siparişlerinizi güvenle netvay.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Netvay uzun süredir sektörde müşterilerine özel otomasyon servisleri, alt yapı düzenlemeleri ve çeşitli bir çok alanda hizmet göstermektedir ve müşteri memnuniyet oranı oldukça yüksek konumdadır.

İyi çalışmalar.

@Netvay Merhaba, alan adı fiyatlarının açıkça gösterildiği bir sayfa göremedim. Eğer böyle bir sayfanız varsa paylaşırsanız sizi de listeye ekleyeyim.

@Netvay Merhaba, alan adı fiyatlarının açıkça gösterildiği bir sayfa göremedim. Eğer böyle bir sayfanız varsa paylaşırsanız sizi de listeye ekleyeyim.

Merhaba,

Alan Adı Kaydı - NetVay sayfası üzerinden fiyatlarımızı görüntüleyebilir ve satın alım süreci gerçekleştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.