Merhaba dostlar, ben Alaz, geçen haftalarda Tinnitus hastası olduğum için veya da şüpheli olarak Tinnitus olduğumu düşündüğüm için işitme kaybım var mı yok mu diye ailemden randevu almasını, teste girmek istediğimi söyledim, aldılar girdim teste devlet hastanesinde. Bu testi olurken afedersiniz ama bir odaya giriyorsunuz, biliyorsunuz girdiğim oda da asistanlar sohbet ediyordu ve bu sohbet ses geçirmeyen odaya da yansıyordu. Adam gibi test olduğumu da düşünmüyorum, duyduğum seslere bastım ama bazen dikkatim dağılıp kulağımdaki "ssss" sesine odaklanıp yanlışlıkla duymadığım ses için butona basmış olmamdan korkuyorum ve testin doğru olmamasından şüpheleniyorum. Gel gelelim işitme testi sonucuma, doktor çok iyi olduğunu, muazzam olduğunu söyledi, sıfır işitme kaybı dedi lakin benim korktuğum ve işitme kaybından şüphelendiğim 2 şey var: Birincisi butona durduk yere basıp gerçek işitme testimi görememem, ikincisi şu anda bilmiyorum takıntı mı yaptı bende ama sanki kulaklık takılıyken diğer kulaklıktan sesler daha az geliyormuş gibi hissediyorum ve bu beni yiyip bitiriyor. Son 3 gündür bu konuya aşırı takmış durumdayım, acaba testin yanlış olma ihtimali var mı? Gidip tekrar test yaptırmak istiyorum ama ailem götürmüyor.