Detaylar
Kim cevapladı?Bir tanıdığım için araştırıyorum. Lütfen spor veya diyetisyen önermeyin, o yolları çoktan kapatmış. İllaki çay veya toz istiyor. Önerilerinize açığım.
Çay var ama haberleride çok var. İçen kişi bağırsağı feda etmek zorunda.
Erikli Su 5 lt - Fiyatı, Yorumları kişinin bünyesine bağlı günde 2-3 litre tüketebilir ancak öncesinde tırmanış veya tempolu yürüyüş tavsiye edilir.
Koneko Toujou
Üstün
Bir tanıdığım için araştırıyorum. Lütfen spor veya diyetisyen önermeyin, o yolları çoktan kapatmış. İllaki çay veya toz istiyor. Önerilerinize açığım.
Ödem attırıcı çaylar var onlar suyu azalttığı için kiloyu da düşük gösterir ama gereksiz. Ya yemeyecek ya da yiyip spor yapacak.
Bu konuda özel bir sağlık sorunun olmadığı senaryolarda genel olarak kilo alıp kilo vermek tamamen matematik işidir. Kilo verilmek isteniyorsa kalori açığı oluşturulacak, alınmak isteniyorsa kalori fazlalığı yaratılacak. Bunun dışında çalışan başka hiçbir yöntem yoktur.
Kilo aldırıcı veya kilo verdirici çay, toz, iğne vs. gibi hurafelerden görece işe yaradığı iddia edilenler varsa bile ve hatta pratikte faydasını görenler olsa bile bu durum o kullandıkları şeylerin vücutta iştah açan veya kapatan etkilerinden dolayıdır. Örneğin iştahın kapanmasına yardımcı olduysa kilo verecektir elbet ama netice itibariyle kullandığı şey kilo verdirmiş olmadı, yemediği için yani kalori açığı yarattığı için kilo vermiş oldu.
Yine de L-carnitine ve CLA gibi takviyeler önereceğim ama bu takviyeler bu camianın neredeyse en gereksiz ve işlevsiz sayılabilecek takviyelerinden. Sağlık sorununun olmadığı durumlarda, günün sonunda kalori açığı yaratılmadıysa ne içilirse içilsin kilo verilmez. Matematiğe aykırı.
Zaten böyle bir hokus pokus olsaydı şimdiye kadar bilim dünyası keşfederdi.
Kilo aldırıcı veya kilo verdirici çay, toz, iğne vs. gibi hurafelerden görece işe yaradığı iddia edilenler varsa bile ve hatta pratikte faydasını görenler olsa bile bu durum o kullandıkları şeylerin vücutta iştah açan veya kapatan etkilerinden dolayıdır. Örneğin iştahın kapanmasına yardımcı olduysa kilo verecektir elbet ama netice itibariyle kullandığı şey kilo verdirmiş olmadı, yemediği için yani kalori açığı yarattığı için kilo vermiş oldu.
Yine de L-carnitine ve CLA gibi takviyeler önereceğim ama bu takviyeler bu camianın neredeyse en gereksiz ve işlevsiz sayılabilecek takviyelerinden. Sağlık sorununun olmadığı durumlarda, günün sonunda kalori açığı yaratılmadıysa ne içilirse içilsin kilo verilmez. Matematiğe aykırı.
Zaten böyle bir hokus pokus olsaydı şimdiye kadar bilim dünyası keşfederdi.
SHERLOCKED
Başarılı
Toz var ama yan etki olarak kilo verdirtiyor.
Geraltın kılıcı
Üstün
Yeşil çay veya matcha çayı olabilir. Ama spor ve diyet olmadan kilo veremez.Bir tanıdığım için araştırıyorum. Lütfen spor veya diyetisyen önermeyin, o yolları çoktan kapatmış. İllaki çay veya toz istiyor. Önerilerinize açığım.
Bir tanıdığım için araştırıyorum. Lütfen spor veya diyetisyen önermeyin, o yolları çoktan kapatmış. İllaki çay veya toz istiyor. Önerilerinize açığım.
Ozempic tarzı ilaclar var ulaşmanız çok zor sarmslar var ama ne kadar güvenilir bilinmiyor bunların hiçbirini kullanmasını önermiyorum.
Tek yöntem spor ve diyet.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
sarmslar var ama ne kadar güvenilir bilinmiyor bunların hiçbirini kullanmasını önermiyorum.
Türkiyedeki satılanların çoğu sahte piyasanın içinde olmayan birinin orjinal bulması imkansız.