Ben 4 tane tekli legoyu üst üste taktım öyle kullanıyorum.
🫡

Hocam dikkat, Lego'nun ısı dayanımı çok iyi değil (güneş altında eridiğini gördüm), 80-90 ları görürseniz sıkıntı yaşama şansınız var. Bunca yıllık bir yetişkin Lego fanı olarak benim aklıma gelmemesinden üzüntü duydum yalnız.

Çirkin görünüş dışında hiçbir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Ben uzun süre kurşun kalemle idare etmiştim. Ek olarak o kadar sıcaklık ve hava akımının olduğu yerde nem asla beklemem. Yanması zaten mümkün değil.

Eki Görüntüle 115794
has adamlar kursun kalemle halleder iste mevzuyu :D

Ne kadar yaratıcı çözümlerle dolu oldu bu konu 😄😄.
e abi cogu seyle destek yapılabilir yani, para verilmesinin sebebi estetik sadece :D

Kasanın içinde nem olursa sanki o bilgisayar bozulur gibi geldi bana hocam:unsure:
ya haklısın da en olagandisi durum nem vardi ona da ihtimal vereyim dedim, belki oda duvarlari nemlenir vs :/

Benim kart kuş gibi anakarta hiç ağırlığı yok.

17370572445552048481648670184375.webp

1 ay oldu olmadı ise bu şekilde de kullanılabilir sonuçta karton illaki ezilecekti ezilmiş ezileceği kadar.

Has adamlar kursun kalemle halleder iste mevzuyu :D

E abi cogu seyle destek yapılabilir yani, para verilmesinin sebebi estetik sadece :D

Ya haklısın da en olagandisi durum nem vardi ona da ihtimal vereyim dedim, belki oda duvarlari nemlenir vs :/

Zaten hocam da şu statik elektrik meselesi belki sıkıntı yapabilir. (pek bir bilgim yok)

🫡

Hocam dikkat, Lego'nun ısı dayanımı çok iyi değil (güneş altında eridiğini gördüm), 80-90 ları görürseniz sıkıntı yaşama şansınız var. Bunca yıllık bir yetişkin Lego fanı olarak benim aklıma gelmemesinden üzüntü duydum yalnız.
3 yıldır aynı 4 logoyu kullanıyorum 112 dereceyi bile gördük sıkıntı yok. :D