Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar bana bu mesaj gelince bende İşkur'a gittim. Haftada 3 gün çalışarak belediyelerde ya da il özel idarelerinde çalışacağını söylediler. Beni de 1 hafta içerisinde aramadılar. Acaba ben üniversite okuduğum için mi aramadılar yoksa bu sadece öğrenci olmayıp ve işsiz olup İşkur'da kaydı olanlar için mi?

İşkur Gençlik Programıyla ilgili tüm sorularınıza aşağıdaki site üzerinden cevap bulabilirsiniz.

İşkur Gençlik Programıyla ilgili tüm sorularınıza aşağıdaki site üzerinden cevap bulabilirsiniz.

Hocam İşkur Gençlik Programını biliyorum. Bana böyle mesaj gönderdiler İşkur'dan. Haftada 3 gün çalışacağını söylediler. İşkur Gençlik Programında da haftada 3 gün çalışıyorsun ama mesajda 15000 TL , Gençlik Programında ise 15162 TL. Demek istediğim bu.

İŞKUR'un sitesinde aşağıdaki gibi belirtmişler:

"İŞKUR Gençlik Programı'ndan kimler faydalanabilir?

Devlet üniversitelerinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora örgün eğitimlerinde yer alan aktif öğrenciler yararlanabilir. (Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri programdan faydalanamaz.) "

Yapacak hiçbir şeyin yoksa boşta kalmamak için katılınabilir ama bunun dışında bir öğrenci kendisi çok daha faydalı işler bulabilir diye düşünüyorum.