Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar bana İŞKUR Gençlik Programı çıktı. Ben haftada 3 gün gidiyorum. Günlük çalışma saatim 7.5 saat. Günlük 1.083 TL yatıyor ama aklıma bir şey takıldı. 7.5 saatin sonunda mı 1.083 TL yatıyor yoksa 7.5 saati doldurmazsam da mı günlük 1.083 TL yatıyor? Çalıştığım yerdeki kişi önce saat dörde kadar burada yani çalıştığım okulda olacağını söyledi. Şimdi ise istediğin vakit gelip istediğim vakit çıkabilirsin dedi.

Arkadaşlar bana işkur gençlik programı çıktı. Ben haftada 3 gün gidiyorum. Günlük çalışma saatim 7.5 saat. Günlük 1.083 TL yatıyor ama aklıma bir şey takıldı. 7.5 saatin sonunda mı 1.083 TL yatıyor yoksa 7.5 saati doldurmazsam da mı günlük 1.083 TL yatıyor? Çalıştığım yerdeki kişi önce saat dörde kadar burada yani çalıştığım okulda olacağını söyledi. Şimdi ise istediğin vakit gelip istediğim vakit çıkabilirsin dedi.

7,5 saati doldurduğunuzda 1083TL ediyor. İstersen pazartesi 4 salı 3,5 saat çalış, istersen bir gün komple 8-4.30 çalış. Onu çalışma yerindeki görevlilere sor.

Arkadaşlar bana işkur gençlik programı çıktı. Ben haftada 3 gün gidiyorum. Günlük çalışma saatim 7.5 saat. Günlük 1.083 TL yatıyor ama aklıma bir şey takıldı. 7.5 saatin sonunda mı 1.083 TL yatıyor yoksa 7.5 saati doldurmazsam da mı günlük 1.083 TL yatıyor? Çalıştığım yerdeki kişi önce saat dörde kadar burada yani çalıştığım okulda olacağını söyledi. Şimdi ise istediğin vakit gelip istediğim vakit çıkabilirsin dedi.

Seni gözden çıkarmış işveren alacağın varsa al git bence.

Saat 9 da başlasam 4.50 de mi bitiyor yoksa 4.30 da mı bitiyor? Anlayamadım.

Giriş ve çıkış saatlerini çalıştığın yere sormalısın. 7,5+1 saat öğle arası ona göre hesap ediliyor.

3 gün toplam 7,5 saat çalışırsan da 1083TL alırsın, bir gün 7,5 saat çalışarak da 1083TL alabilirsin. 7, 5'un katı 15/ 22,5 saat şeklinde daha fazla çalışabilirsin ama haftada Max 3 gün çalışma hakkın var.

Giriş ve çıkış saatlerini çalıştığın yere sormalısın. 7, 5+1 saat öğle arası ona göre hesap ediliyor.

3 gün toplam 7,5 saat çalışırsan da 1083TL alırsın, bir gün 7,5 saat çalışarak da 1083TL alabilirsin. 7, 5'un katı 15/ 22,5 saat şeklinde daha fazla çalışabilirsin ama haftada Max 3 gün çalışma hakkın var.

Çalıştığım yer bana sabah 9.30-10 gibi gelirsin. Saat 4 gibi çıkarsın dedi. Ama ben saat 9 gibi gelsem de bir şey demiyorlar. 9-4 olursa 7 saat oluyor. O zaman günlük 1008 TL oluyor.

Çalıştığım yer bana sabah 9.30-10 gibi gelirsin. Saat 4 gibi çıkarsın dedi. Ama ben saat 9 gibi gelsem de bir şey demiyorlar. 9-4 olursa 7 saat oluyor. O zaman günlük 1008 TL oluyor.

Az çalışırsam az alırsın diye bir şey yok. 7,5 saati tamamlamazsan 1TL bile alamazsın. Kurumdan kuruma göre kurallar değişiyor demek. En doğrusunu bölgendeki işkur binası sana verir. Okulunda işkur gençlik danışma yeri varsa oraya da sorabilirsin.