Çözüldü İşlemci ve soğutucu değiştirmek için anakart sökmek gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khlein

Çalışkan
Ryzen 5 1600 işlemcimi şu an stok fan ile kullanıyorum. 5600X ve Thermalright Burst Assassin 120 soğutucu aldım. Bunları montajlamak için anakart sökmem gerekir mi? Henüz gelmedi ürünler.

Çözüm
Ryzen 5 1600 işlemcimi şu an stok fan ile kullanıyorum. 5600X ve Thermalright burst Assassin 120 soğutucu aldım. Bunları montajlamak için anakart sökmem gerekir mi? Henüz gelmedi ürünler.

Burst Assasin'i takarken anakartın arka tarafına bir braket takmak gerekli. Kasanda o kısım açıktaysa sökmene gerek yok. Değilse mecbur sökeceksin.
Ryzen 5 1600 işlemcimi şu an stok fan ile kullanıyorum. 5600X ve Thermalright burst Assassin 120 soğutucu aldım. Bunları montajlamak için anakart sökmem gerekir mi? Henüz gelmedi ürünler.

Kasa içinde rahat çalışırım dersen çıkarmazsın ancak neden kendini sıkıntıya sokasın bu karar tamamen sana aittir.

Burst Assasin'i takarken anakartın arka tarafına bir braket takmak gerekli. Kasanda o kısım açıktaysa sökmene gerek yok. Değilse mecbur sökeceksin.

Çözüm
Konudan bağımsız, BIOS'unu güncellemeyi unutma 1600'ü sökmeden önce.

Konudan bağımsız, BIOS'unu güncellemeyi unutma 1600'ü sökmeden önce.
Aklımda hocam.

Kontrol ettim şimdi, arka kapak açılıyor ve şuan işlemci soğutucusu olan yerde plaket görünüyor. Anakartı söksem ekran kartını falan da sökmem gerekecekti iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…