Çözüldü İşlemciyi çoklu çekirdek testine soktuktan sonra ses gelmeye başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetmarangoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 109
  • Etiketler Etiketler
    ses
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar,

Bilgisayarımı alalı yaklaşık 10 gün oldu. İlk aldığımda her şey düzgündü ve test yaparken herhangi bir ses duymuyordum. Ancak bugün işlemciyi Cinebench R23 çoklu çekirdek testiyle denerken, linkte bıraktığım videodaki gibi ara ara bir ses gelmeye başladı. Bu sesin bobin sesi mi yoksa başka bir şeyden mi kaynaklandığını anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Fan seslerinden dolayı biraz duyulması güç ama videonun başında ve sonlarına doğru 2 kere duyuluyor ses.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok dipten duyuluyor çok dikkatli dinlemek lazım ama bana da dediğiniz gibi geldi.

Kayıt ederken ses düzgün duyulmuyordu ama kasa kapalıyken bile net bir şekilde duyuyordum. Neyse sorunu çözdüm. Sıkıntı radyatör ve soğutmanın vidaları biraz gevşek kalmış sanırım. Hazır toplanılmış şekilde almıştım. Çok anlamadığım için ama biraz daha sıkınca ses gitti gibi duruyor.

Videodaki ses pompa sesiymiş gibi geldi. Bir şırıngaya hızlıca bastırınca da basınçla aynı ses oluşuyor.

Çok dipten duyuluyor çok dikkatli dinlemek lazım ama bana da dediğiniz gibi geldi.

Kayıt ederken ses düzgün duyulmuyordu ama kasa kapalıyken bile net bir şekilde duyuyordum. Neyse sorunu çözdüm. Sıkıntı radyatör ve soğutmanın vidaları biraz gevşek kalmış sanırım. Hazır toplanılmış şekilde almıştım. Çok anlamadığım için ama biraz daha sıkınca ses gitti gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…