Detaylar
Kim cevapladı?Komisyon ve taksit için en iyi teklif sunan bankayı seçmen daha yararlı olur senin için. Rastgele seçmektense böylesi daha iyi.
Devlet bankası olduğu için çok katı kuralları var bu yüzden tercihimiz değil.
Kuveyt'i tercih ettik. Yorumunuz için teşekkürler.Komisyon ve taksit için en iyi teklif sunan bankayı seçmen daha yararlı olur senin için. Rastgele seçmektense böylesi daha iyi.
Rica ederim ama keşke müşterisi fazla olan bankaları tercih etseydin.Devlet bankası olduğu için çok katı kuralları var bu yüzden tercihimiz değil.
Kuveyt'i tercih ettik. Yorumunuz için teşekkürler.
Bende pos cihazı yok ama şirket hesabı olarak Enpara kullanıyorum. Bu zamana kadar üzmedi. Her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Diğer bankaların kestiği komisyonlar, aidat, gönderim ücreti vs. hiçbiri yok. Bu yüzden uzun vadede güzel kâr getiriyor.
Şöyle söyleyeyim, ben dükkan sahibi değilim. Her yaptığım şeyi onun adına yapıyorum. Kendisine söylerim, önerileriniz bizim için değerli ancak yüklü kredi borcu olduğu için Kuveyt'e yöneldiğini düşünüyorum. Kendim de Sahibinden al-sat için Kuveyt kullandığım için bunda karar kılmıştık.Rica ederim ama keşke müşterisi fazla olan bankaları tercih etseydin.Akbank veya İş Bankası olabilirdi. Bunlardan da teklif alsaydın.
Özel ders hocam çoğu bankayla görüşüp Enpara’da karar kıldı.
Ödeme kısmı nasıl?Bende pos cihazı yok ama şirket hesabı olarak Enpara kullanıyorum. Bu zamana kadar üzmedi. Her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Diğer bankaların kestiği komisyonlar, aidat, gönderim ücreti vs. hiçbiri yok. Bu yüzden uzun vadede güzel kâr getiriyor.
Örnek veriyorum, kredi için 9 iş günü sonrasında hesaba yatırma vs. gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-