İsmail Kartal, tesislere gelmedi

Captain Skriniar 107

Üstün
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Dün basın toplantısında istifa etmişti. Peşinden başkan Aziz Yıldırım, ''ben başkan olduğum sürece devam edecek.'' sözleriyle istifasını reddetmişti. Bugün ise İsmail Kartal, saat 12'deki antrenmana katılmadı. Ayrıca telefonları da açmayan İsmail Kartal'ın evine, yönetim kurulu üyelerinden Cihan Kamer ikna amaçlı gittiği söyleniyor.

Neden hâlâ zorla tutmaya çalışırsın ki?
Aziz Yıldırım farkı işte. Fenerbahçe'yi hala eski Fenerbahçe yapmaya çalışıyor. ''Kimsenin haberi olmadan kimse istifa edemez'' kafasında. Adam istifayı verdiyse bırak gitsin. Ertesi gün sakin kafayla konuşmaya gidersin. Eğer pişmansa zaten geri döner, değilse de yolu açık olsun.

Aziz Yıldırım patron egosuyla kabul etmiyorum falan demiş ama bu iş böyle yürümez. Fenerbahçe durduk yere kaosa girdi yine yemin ederim bu kulüp sürekli kendi ayağına sıkıyor boşuna yapı diye ağlamasın kimse. Bu sene de şampiyonluk hayal diyelim FB için. 5. üst üste şampiyonluğumuz hayırlı olsun.

Kafaya şişe geldiği için istifa ettiği düşünmüyorum. İddia edildiği gibi Montella ile görüşülmüşse o etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…