Detaylar
Kim cevapladı?gustavo 2
Üstün
Fener bir sene iyi başladı deyince olanlara bak ya.
Captain Skriniar 107
Üstün
Doğrusunu yaptı. Durarak sağlığına daha fazla zarar verecekti. Aziz Yıldırım'ı eleştiremeyen tayfa, İsmail Kartal'a salça oluyordu. Her şey için teşekkürler Kartal.
Blackraven 14
Üstün
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'sine hoş geldiniz. Hiçbir şeyi yönetemeyen, bütün yaptığı iş şov olan üstelik bunama belirtileri başlamış bir birey ile seneyi tamamlayacağız. Üstelik gitmeyecek de.
Fener 40 sene daha şampiyon olamaz.
Görkem Say 63
Üstün
Hocaya helal olsun. Dik durdu, boyle mobbingci bir yonetimle calismaya devam etmedi. Her seyi yalanlayan kulup 3-4 gundur cikan hoca dedikodularini bir kere bile yalanlamadi. 99 puanli sezondan sonra Mou'nun gelmesinin nedeni de Aziz'di. Sagolsun 9 yil sonra tekrar geldi yapacagi birkac transferi de yapamadi, takimi eksik birakti. Tesekkurler buyuk baskan umarim sezon sonu gittikten sonra bir daha bu kulubun icerisine adim atamazsin.
Captain Skriniar 107
Üstün
Şampiyon olamazsa gitmez. Bir sene durma sözü bahanesi.
Görkem Say 63
Üstün
Şampiyon olamazsa gitmez. Bir sene durma sözü bahanesi.
Bu kadar berbat baslayan bir sezondan sonra kalmasi icin tek cikar yolu sampiyon olmasi. Aksi halde secilecegini dusunmuyorum. Hala eski kafayla devam ediyor cunku ozellikle de transfer ve yonetim islerinde.
Captain Skriniar 107
Üstün
Karşısına Ali Koç çıkmadığı sürece daha çok seçilir. O kadar transfer vaadine rağmen Safi'ye fark attı.Bu kadar berbat baslayan bir sezondan sonra kalmasi icin tek cikar yolu sampiyon olmasi. Aksi halde secilecegini dusunmuyorum. Hala eski kafayla devam ediyor cunku ozellikle de transfer ve yonetim islerinde.
Görkem Say 63
Üstün
Karşısına Ali Koç çıkmadığı sürece daha çok seçilir. O kadar transfer vaadine rağmen Safi'ye fark attı.
Safi'yi kimse bilmiyordu cunku kongre bazinda. Ikisi farkli seyler. MAA aday olursa onun secilecegini dusunuyorum. Safi tekrar aday olursa bu kez ona gidilir bence zira dedigi her sey bir bir cikti adamin. Bu durumda olmamizin nedeni biraz da Ali Koc zaten asla tekrar gelmesini istemiyorum.