Detaylar
Kim cevapladı?DexterMorganBey 88
Uzman
Doğrusunu yaptı. Fenerbahçe bu zihniyetle yönetilmeye devam ettiği sürece hiçbir şeyi başaramaz maalesef. Evet yönetim var ve kulüpteki olan çoğu şey onların elinde fakat her şeyin bir sınırı var. Sonuçta bu adamda hoca yani ona da saygı duyulması lazım. Bir de sadece yönetimde de suç yok bizim taraftarda maalesef diğer camialarla bir olup hocayı saçma sapan yerlerden vuruyorlar. Yok tipi şöyleymiş, konuşması böyleymiş falan. Az insan olsunlarda bunlarla dalga geçilmeyeceğini bilsinler. Mourinho, Jesus geldide ne oldu? Karizma mı top oynatıyor? Bu arada yönetim kurdukları kadroyuda beğeniyor helal olsun ne diyeyim.
Safi'nin vaatleri isim olarak iyiydi fakat limit olarak yapabilmesinin imkanı yoktu bence. Kulübe yüklü ceza gelirdi büyük ihtimal. Greenwod'u bile 50-55 bonservis 10-15 maaşa çözeceklerdi. Fenerbahçe'de düzgün başkanlık yapabilecek birisi yok niyese.
Safi'yi kimse bilmiyordu cunku kongre bazinda. Ikisi farkli seyler. Maa aday olursa onun secilecegini dusunuyorum. Safi tekrar aday olursa bu kez ona gidilir bence zira dedigi her şey bir bir cikti adamin. Bu durumda olmamizin nedeni biraz da Ali koc zaten asla tekrar gelmesini istemiyorum.
Safi'nin vaatleri isim olarak iyiydi fakat limit olarak yapabilmesinin imkanı yoktu bence. Kulübe yüklü ceza gelirdi büyük ihtimal. Greenwod'u bile 50-55 bonservis 10-15 maaşa çözeceklerdi. Fenerbahçe'de düzgün başkanlık yapabilecek birisi yok niyese.
Sansar Salvo 7
Uzman
Adamın ahını aldık bi 40-45 sene daha şampiyonluğu bırak ziraat yüzü göremeyiz.
Görkem Say 63
Üstün
Adam bu isleri bilmiyor mu hocam? Bizden once mali yonetimin farkindadir zaten o. Zaten Safi direkt devlet kanadindan. Muhtemelen o taraftaki baglantilarina guveniyordu bence. Simdiki yonetimle ne oldu adamlar UCL'den gelen parayi kasa kolayligi saglayan yonetime dagittilar. Para vermeyecek adam gelmesin Fenerbahce yonetiminde olmak oyle kolay bir sey degil. Para vermeyeceksen yoneticilik vasfini cok daha iyi yapacak adam bulursun. Bunlar hem yoneticilikten anlamiyor hem para vermiyor.
DexterMorganBey 88
Uzman
Adam bu isleri bilmiyor mu hocam? Bizden once Mali yonetimin farkindadir zaten o. Zaten safi direkt devlet kanadindan. Muhtemelen o taraftaki baglantilarina guveniyordu bence. Simdiki yonetimle ne oldu adamlar UCL'den gelen parayi kasa kolayligi saglayan yonetime dagittilar. Para vermeyecek adam gelmesin fenerbahce yonetiminde olmak oyle kolay bir şey degil. Para vermeyeceksen yoneticilik vasfini cok daha iyi yapacak adam bulursun. Bunlar hem yoneticilikten anlamiyor hem para vermiyor.
Tabii ki bir şekilde çözümü vardır. Fakat benim gözümde 2 aday da güvenilir değildi. Kim kazanırsa kazansın yani. Safi daha önce yönetmediği için sadece bir tahmin olarak. Aziz'i ise daha önceden de bildiğim için öyleydi. Bizim taraftar her şeyi hak ediyor ama. Efsane başkan, puro editleri falan paylaşsınlar onlar.
Captain Skriniar 107
Üstün
Arka planda Kurtlar Vadisi müziğini unutmamak lazım.Efsane başkan, puro editleri falan paylaşsınlar onlar.
Elma ısıran 107
Bilgin
Böyle olacağı belliydi. Gitmek isteyen adamı zorla tutup da kadroyu yönet diyemezsin. Fatih Tekke’yi de tutamadılar, İsmail Kartal’ı da.
Fenerbahçe bu kafayla şampiyonlukları falan unutsun. Aziz Yıldırım’ın geri gelmesini de en çok biz Galatasaraylılar istiyorduk. Takımı karıştıracağı belliydi de bir tek Fenerbahçeliler göremedi bunu.
Devir değişti artık o eski baskıyı kuramaz futbolcular ve teknik ekip üzerinde.
Fenerbahçe bu kafayla şampiyonlukları falan unutsun. Aziz Yıldırım’ın geri gelmesini de en çok biz Galatasaraylılar istiyorduk. Takımı karıştıracağı belliydi de bir tek Fenerbahçeliler göremedi bunu.
Devir değişti artık o eski baskıyı kuramaz futbolcular ve teknik ekip üzerinde.
Görkem Say 63
Üstün
Tabii ki bir şekilde çözümü vardır. Fakat benim gözümde 2 aday da güvenilir değildi. Kim kazanırsa kazansın yani. Safi daha önce yönetmediği için sadece bir tahmin olarak. Aziz'i ise daha önceden de bildiğim için öyleydi. Bizim taraftar her şeyi hak ediyor ama. Efsane başkan, puro editleri falan paylaşsınlar onlar.
Cebinden para dagitacak adam bulmak zor hocam. Bulamazsin yani. Bak simdiki yonetim bile yapamiyor. Bunu bir Ali Koc yapti ki harcadigi paranin haddi hesabi yok ama ortaya akil koymayinca sadece para harcamakla olmuyor. Safi gelseydi hoca Farioli olacakti. En azindan Maldini gibi bir futbol akli, bir cizgisi ve hedefi vardi. Muhtemelen oyunculara verecegi paralarin bir kismini da kendisi verecekti. Adam yonetimde olmamasina ragmen Kerem transferinde elini tasin altina soktu. Yonetimdekiler bunu yapmiyorken bu adam yapti yani. Basarili olurdu olmazdi orasini bilemem sadece kagit uzerinde dogru planlamasi vardi. Bunlarin planlama ne kagit uzerinde ne de pratikte dogru. Ne kadar tukurduyse o kadar yaladi zaten Aziz Yildirim. Hala cikiyor 200 milyonluk topcu da alirdim ama diyor. Yahu sana kimse 200 milyonluk topcu al demedi zaten. Orta saha yedegin yok yani. 1 tane oyuncu satamadilar, Oguz denen vasifsizi futbol akli yaptilar. Boyle gitmez...