LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.506 Çözümler 15 Beğeniler 2.817 5 Ağustos 2025 #11 Deniz demişsin de Deniz Kargo diye firma var mış fakat bu zamana kadar hiç bu firmayı hiç görmedim ülkede. Çok normal, ülkenin ast-çalışan sistemi olan yerlerinde Koç dışı çoğu yerde mobbing var. Kolay Gelsin'de şansını deneyebilirsin. Müşteriye oynayan bir firma çünkü.
Deniz demişsin de Deniz Kargo diye firma var mış fakat bu zamana kadar hiç bu firmayı hiç görmedim ülkede. Çok normal, ülkenin ast-çalışan sistemi olan yerlerinde Koç dışı çoğu yerde mobbing var. Kolay Gelsin'de şansını deneyebilirsin. Müşteriye oynayan bir firma çünkü.
evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 7 Ağustos 2025 #12 Kargo firmasi buyuk ihtimalle Yurtici Kargo. Gecmis olsun. Son düzenleme: 7 Ağustos 2025
PoseidonWhisper Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 321 Beğeniler 92 7 Ağustos 2025 #13 evrenim dedi: Kargo firmasi buyuk ihtimalle Yurtici Kargo. Gecmis olsun. Genişletmek için tıkla... Gariptir ben Yurtiçi kargo ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Nazar değmesin diyeyim.
evrenim dedi: Kargo firmasi buyuk ihtimalle Yurtici Kargo. Gecmis olsun. Genişletmek için tıkla... Gariptir ben Yurtiçi kargo ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Nazar değmesin diyeyim.