Gürcü değil mi?Büyük ihtimalle. Erdoğan'ın bile Yahudi olduğunu düşünürsek ihtimal veriyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
![]()
İsrail televizyonu duyurdu! Türkiye ekonomisini çökertme planı!
Türkiye'nin Gazze'de yaşananlar nedeniyle İsrail'le ithalat ve ihracatı kısıtlama kararı alması sonrası İsrailli yetkililer tehditlere başladı. İsrail devlet televizyonu KANN ise, "Bugün, Türkiye’nin ekonomisine zarar verecek çok sayıda yaptırım kararı alınması bekleniyor." dedi.www.sokgazetesi.com.tr
Yahudileri sevmem ama kararları derinden etkileyebilir. Bakalım yine ne zımbırtılar çıkacak başımıza.
Onlar uğraşmasınlar, bizimkiler zaten...
Annesi Gürcistan'lı bir Yahudi. Yahudilikte din anneden geçer.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
La bende alacaktım la. Beni de bekleyin.
Bu arad bizim orayla ilişkiyi kesmemiz Filistine daha da zarar veriyor. Bomboş hamle yapıldı.
Belki ata tohumlara dönerler.Eğer İsrail gerçekten ambargo uygularsa tarım biter çünkü Türkiye, tohumları oradan alıyor. Tarımın bitmesi, Türkiye'nin "tamamen" çökmesi anlamına gelir.
Umarım ki danışıklı dövüştür.
Bu arad bizim orayla ilişkiyi kesmemiz Filistine daha da zarar veriyor. Bomboş hamle yapıldı.
Filistin bizi alakadar etmez ama İsrail gibi bir ülkeyle aramızın kotu olması daha büyük bi problem.
Yahudi olduğunu hiç duymadım kaynak atsana.Annesi Gürcistan'lı bir Yahudi. Yahudilikte din anneden geçer.
Mecburiyet bazen iyi şeylere yol açabiliyor yani ata tohumlara dönülmesi imkansız değil ama ülkede ata tohum çok az var.
Baya zaman gerekir ki 1950'lerdren beri İsrail'in genetiği değiştirilmiş tohumları ekilip biçiliyor, kolay iş değil.
FiddLer
Uzman
Hangi ekonomiye müdür![]()
İsrail televizyonu duyurdu! Türkiye ekonomisini çökertme planı!
Türkiye'nin Gazze'de yaşananlar nedeniyle İsrail'le ithalat ve ihracatı kısıtlama kararı alması sonrası İsrailli yetkililer tehditlere başladı. İsrail devlet televizyonu KANN ise, "Bugün, Türkiye’nin ekonomisine zarar verecek çok sayıda yaptırım kararı alınması bekleniyor." dedi.www.sokgazetesi.com.tr
Yahudileri sevmem ama kararları derinden etkileyebilir. Bakalım yine ne zımbırtılar çıkacak başımıza.
Filistin bizi alakadar etmez ama İsrail gibi bir ülkeyle aramızın kotu olması daha büyük bir problem.
Filistin de refah olması benim yaşadığım yere etki etmiyor bu yüzden Filistin zerre kadar umurumda değildir.