İsrail devlet televizyonu KANN: “Bugün, Türkiye’nin ekonomisine zarar verecek çok sayıda yaptırım kararı alınması bekleniyor”

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Filistin bizi alakadar etmez ama İsrail gibi bir ülkeyle aramızın kotu olması daha büyük bi problem.

Ne alakası var bu dediğinin? İlişki neden kesildi? Filistin'e destek olsun diye değil mi? E yapılan şey hem Filistin'i daha zor bir durumu soktu hem de bize zarar verecek. Yapılan şey saçma demişim Filistin bizim fikrimizin ucunda değil demişsin. Benim dediğimle senin dediğin alakasız. Ayrıca mazlum insan neden bizi ilgilendirmiyor? Elbette ilgilendirir. Benim demek sitediğim sözde Filistin'e destek olalım diye hem onlara köstek oldular hem de İsrail ile aramızı bozdular.

Ayrıca mazlum insan neden bizi ilgilendirmiyor?
Sizin fikirlerinizi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum kalan yorumlarınızdan. Muhtemelen asker bile yollamayı desteklerdiniz Filistin'e o yüzden öyle yazdım.

Bizi ilgilendirmeyişinin sebebi çok açık ve net, tek cümlede basitçe yazacağım. Türk vatandaşı değiller.

İki ülkenin daha da işbirliği içine girmesi gerekirken, geldiğimiz noktaya bakın.

Evet, İsrail'de zarar görecek ama tahmin ettiğimizden daha büyük zararı Türkiye görecek. Sadece ekonomik bir zarardan bahsetmiyorum.

İsrail'in depremde ilk yardım gönderen ülkelerden biri olması, Azerbaycan ile ilişkileri ve en mühimi ermeni soykırımını tanımaması gerçeği varken doğru hamlelerle İsrail orta doğu içinde güvenebileceğimiz tek müttefik olabilirdi. Keşke siyaset yüzünden bu hale gelmeseydik.

Biri yüzünden Mekke’yi kaybettik diğerinin de bizim topraklarımızda gözü var ikisini niye destekleyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…