Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tauri

Başarılı
İyi günler arkadaşlar,

Ev internetimin sözleşmesi Mart ayının 3'ünde bitmiş olacak. Yeni operatörün tarifesine geçmek istiyorum. Şu an devam eden sözleşmenin süresi bitmeden başka operatör tarifesine geçiş yaparsam, sözleşmede indirimli kullandığım tarifenin indirimsiz fiyatını alıyorlar mı? Sözleşme tarihi bittikten sonra mı geçiş işlemlerini başlatmalıyım, ve sözleşme bittiği zaman 1-2 gün bile olsa interneti kullanacağım için günlük ücret mi tarafıma yansır, yoksa aylık olarak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar,

Ev internetimin sözleşmesi mart ayının 3'ünde bitmiş olacak. Yeni operatörün tarifesine geçmek istiyorum. Şu an devam eden sözleşmenin süresi bitmeden başka operatör tarifesine geçiş yaparsam, sözleşmede indirimli kullandığım tarifenin indirimsiz fiyatını alıyorlar mı? Sözleşme tarihi bittikten sonra mı geçiş işlemlerini başlatmalıyım, ve sözleşme bittiği zaman 1-2 gün bile olsa interneti kullanacağım için günlük ücret mi tarafıma yansır, yoksa aylık olarak mı?

Genelde bazı operatörler cezaları karşılıyor. Eğer operatör cezayı karşılayacak ise taahhüt bittikten sonraki gün gececeğiniz operatöre geçiş istediğnizi belirtin. Sonra günlük kullanımdan çıkan faturayı onlara yollarsınız.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Genelde bazı operatörler cezaları karşılıyor. Eğer operatör cezayı karşılayacak ise taahhüt bittikten sonraki gün gececeğiniz operatöre geçiş istediğnizi belirtin. Sonra günlük kullanımdan çıkan faturayı onlara yollarsınız.
yatırım tavsiyesi değildir.

Örneğin TurkNet karşılıyor. Diğer ISS'ler hakkında bilgi sahibi değilim.

İyi günler arkadaşlar,

Ev internetimin sözleşmesi Mart ayının 3'ünde bitmiş olacak. Yeni operatörün tarifesine geçmek istiyorum. Şu an devam eden sözleşmenin süresi bitmeden başka operatör tarifesine geçiş yaparsam, sözleşmede indirimli kullandığım tarifenin indirimsiz fiyatını alıyorlar mı? Sözleşme tarihi bittikten sonra mı geçiş işlemlerini başlatmalıyım, ve sözleşme bittiği zaman 1-2 gün bile olsa interneti kullanacağım için günlük ücret mi tarafıma yansır, yoksa aylık olarak mı?
Ben bitimine 3 hafta kala sözleşmemi yaptım yeni ISS ile. Tam bittiği gün otomatik kesintisiz geçiş yapmıştım Netspeede.

İyi günler arkadaşlar,

Günlük yansıyor diye biliyorum en azından TTde öyleydi.

Ben bitimine 3 hafta kala sözleşmemi yaptım yeni ISS ile. Tam bittiği gün otomatik kesintisiz geçiş yapmıştım Netspeede.

Günlük yansıyor diye biliyorum en azından TTde öyleydi.
evet günlük olarak yansıyormuş. Cevapladığınız için teşekkür ederim.

arkadaşlar cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bildirim ayarlarım kapalı olduğu için yeni gördüm mesajlarınızı saolun. Dediğiniz için belli bir cayma bedeli var ve sözleşme bittikten sonra günlük olarak fiyat yansıyormuş. 2 3 gün kullanım için 50 60 tl fln öderim. O da çok bir ücret değil.