Makaleler
2
Yer
Denizli
Discord'a girmek için DoT destekli bir router almayı planlıyorum ve AI'lar, ISS'ler müdahele edemez DoT paketlerine, Discord'a girersin diyor.
Doğru mu? Kablonet ve DOCSIS 3.0 altyapım var.

Discord'a girmek için dot destekli bir router almayı planlıyorum ve AI'lar, ISS'ler müdahale edemez dot paketlerine, Discord'a girersin diyor.

Abi sen hala almadın mı ya routerı Xiaomi AX3000t alıp cihaza OpenWrt kurup kullan işte sana yeterde artar ayrıca DoT yerine DoH kullanman daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kisa cevap: edebilirler
Uzun cevap: Istediginiz kadar sifreleyin, handshake esnasinda, veya paketlerin takibini yaparak,inceleyerek (DPI) mudahale edebilir gorebilirler. Ustteki arkadasin yazdigi gibi OpenWRT kurulabilen bir router alip icine Zapret kurmaniz en mantiklisi olur.

Discord'a girmek için dot destekli bir router almayı planlıyorum ve AI'lar, ISS'ler müdahale edemez dot paketlerine, Discord'a girersin diyor.

Dot seni sadece DNS engelinden kurtarır.
ISS isterse Discord'un IP'lerini engeller ve yine giremezsin.
Garanti değil. Diuebilirim.

ISP'ler paketleri tek tek açıp inceleyip öyle gönderiyor kendi bilgisayarlarında, o yüzden DoH işe yaramaz. Zapret/GoodbyeDPI gibi araçlar ise paketleri değiştirerek/bölerek gönderiyor ve ISS paketin nereye gittiğini anlayamıyor. Bu yüzden de paket geçebiliyor.